Ringgrootte: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Material Quality: highly resisted to rust Comfortable for Skin
Color: Three layers IP plated not easy to fading
Feature: Silicone Rings

• * We kiezen rubber in plaats van messing of legering. Omdat het zeer verzette om roest, corrosie en aanslag. Duurzaamheid en Modieuze. Alle maakt het een top mode accessoire.
    * We kiezen vacuüm ion plated in plaats van water plated, De kleur langer dan enige andere plated sieraden. * Perfect cadeau voor vrouw, echtgenoot, Vriendin, b Oyfriend, bruiloft, en anniversary * Wordt geleverd met grijs Fluwelen tas, Geweldig voor Cadeau geven. * 30-dagen Geld terug garantie, 100% Veilig winkelen. * Transport: Voorkeur Epacket> 24-uursmuseum.nl standaard> Hongkong post> Economische post * Opladen graveren naam service
    Over Producten Kwaliteit gegarandeerd-Alle goederen worden geïnspecteerd minstens tweemaal door kwaliteitscontrole inspecteurs vóór verzending. Foto's Notes-Alle foto's zijn genomen in natura, als iedereen's schermen zijn niet hetzelfde als schieten of licht blootstelling enzovoort, de kleur kan een beetje anders, het is niet de kwaliteit probleem, pls in natura prevaleren. Size Notes-De grootte van goederen alle is werkelijke meting, zal het kleine size fout omdat verschillende meetmethode. Hoe te kopen Stap 1. Browse goederen op de webiste. Stap 2. Selecteer geïnteresseerd goederen en Toevoegen. Stap 3. Klik verder winkelen. Stap 4. Bekijk winkelwagen en controleren alle items. Stap 5. Klik nu kopen en verzendmethode kiezen. Stap 6. Bevestigen betaling en afwerking betaling. Over Betaling Momenteel kunt u betalen met Boleto, Paypal, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, maestro pinpas, WebMoney en bankoverschrijving. Over Bestellingen 24-uursmuseum.nl systeem zal verminderen voorraad hoeveelheid na bestelling betaald, om ervoor te zorgen dat u kunt uw geïnteresseerd items en vermijd de goederen uitverkocht, pls afwerking betaling timly wanneer u orders. Bestelling verandering-U kunt annuleren hekel aan items in de winkelwagen bestelling bevestigen, maar we kunnen niet veranderen bestelling als uw bestelling is bevestigd. Over Levering Wij verzenden alle bestellingen binnen 48 uur, alle goederen in onze winkel is gratis verzending. 1. de levertijd als gevolg van de lokale douane, sommige strenge land zal vertraging meerdere dagen. 2. als wilt levering dringend (3-7 dagen), pls selecteren snelle express DHL. 3, Epacket verzending zal beste, snellere levering (10-20 dagen) en economische kosten. Feedback Uw tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons, pls laat positieve feedback en 5 sterren als u tevreden bent met onze Items en diensten. als u problemen, pls gerust contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback. zullen we de beste Om eventuele problemen en bieden u de beste klantenservice.

Tags: Goedkoop Sport Siliconen Wedding Ring voor Mannen Vrouw Betaalbare Rubber Band anel alliantie, Hoge Kwaliteit Sport Siliconen Wedding Ring voor Mannen Vrouw Betaalbare Rubber Band anel alliantie, Chinese trouwringen Leveranciers.