Ringgrootte: 6, 7, 8, 9, 10
Item Type: Rings
Unit Type: piece

• Voordat kopen
    1: de foto tonen we is 100% Real Object Fotografie. let op de foto toont niet de werkelijke grootte, verwijzen wij u naar Beschrijving voor maat details.
    2: door het licht en het scherm instellen verschil, het item kleur iets afwijken van de foto's.
    Staat u lichte dimensie verschil door verschillende handmatige meting.
    3: gelieve toegestaan 1-3mm verschillen als gevolg van handmatige meting, bedankt.
    Lees de volgende voorwaarden:
    1 als u kiezen" China Post Gewone Small Packet Plus ", Weet dan dat dit soort logistiek is Untracked .
    2 als u kiezen" 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending ", Weet dan dat dit een nieuwe vervoer modus, het behoort 24-uursmuseum.nl, het is ook een veilige en snelle modus. Het is traceerbaar helemaal. Maar de track informatie is niet bijgewerkt in de tijd, je moeten wachten enkele dagen. U niet nodig nemen eventuele risico's, omdat we beloven dat, als u niet had kreeg uw item in 60 dagen, zouden we volledige terugbetaling aan u.
    3 kleur keuze: er zal een verschil tussen de werkelijke product en de foto, die is het resultaat van de camera en verschillende computer display.

Tags: Goedkoop 2019 Nieuwe Elegante Bloem Rose Goud Zilver Kleur Ring Strass Bruiloft Engagement Sieraden Accessoires, Hoge Kwaliteit 2019 Nieuwe Elegante Bloem Rose Goud Zilver Kleur Ring Strass Bruiloft Engagement Sieraden Accessoires, Chinese Verlovingsringen Leveranciers.