grootte: XS, S, M, L
component content: 96% and above
Combination form: separate
Color Style: Natural Color

• Beste vrienden, dank u voor uw bezoek aan onze winkel. Welkom om contact met ons op elk moment! Mijn account is + 8618666147708 WhatsApp. De bestellingen worden georganiseerd zodat uw betaling is verwerkt met succes door het systeem tijdens 24 uur. Ons merk--- ERDAOBEN , Werd opgericht in 2010, We zijn umfabricante professionele jurk bandage f & aacute; bricaem Guangzhou China, apoiooem/ODM/groothandel/detailhandel/Dropshipping/de volgorde van het mengsel, 100% garantie van goede kwaliteit, redelijke prijs, beste pre-verkoop en after-sales service, vervoer snel. De monster kan worden verstrekt op basis van uw afbeelding/schets/tekening project, etc. Welkom om voor zijn proef om onze kwaliteit. We zijn altijd op zoek om u de beste ervaring van aankoop en win-win ontwikkeling, langdurige en vriendelijke samenwerking met u. Dank u zeer!
    Betaling>>
    Als u niet de goederen binnen 60 dagen volledige terugbetaling Uw geld is veilig in 24-uursmuseum.nl account, Kunt u bevestigen met 24-uursmuseum.nl en het geld nadat de goederen wordt geleverd.

Tags: Goedkoop ERDAOBEN Casual Vrouwen Kasjmier Jas Kwaliteit Herfst Winter Volledige Mouw Slanke Wol Vrouwelijke Tops BH5860, Hoge Kwaliteit ERDAOBEN Casual Vrouwen Kasjmier Jas Kwaliteit Herfst Winter Volledige Mouw Slanke Wol Vrouwelijke Tops BH5860, Chinese Vesten Leveranciers.