Materiaal: For Huawei Honor 10
Function 1: Shockproof Phone Case
Function 2: For Huawei Honor 10 Honor10 COL-L29 Case
Function 3: For Huawei Honor 10 Transparent Case Coque Fundas

• ALIVO Zachte Transparante Case Voor Huawei Honor 10 Case Siliconen Achterkant Honor10 Telefoon Case Voor Huawei Honor 10 Honor10 COL-L29
    ABOYT BETALING 1. Algemeen, wij accepteren de volgende betaalmethoden: VISA, Maestro, mater, creditcard; western union, qiwi portemonnee. en onze bescherming alleen geeft de betaling manieren geaccepteerd door 24-uursmuseum.nl platform. 2. als u vragen over de betaling, neem gerust contact ons. ABOYT ZENDING 1. kijk uw adres voordat u de betaling. wilt u een verandering, vriendelijk contact ons zodra mogelijk, of we sturen de goederen naar het adres u links op de bestelling informatie alleen. 2. We zal de items binnen 2-5 dagen (werkdagen, niet vakantie seizoenen) na de betaling wordt bevestigd door het platform. 3. Een tracking-nummer worden bijgewerkt op 24-uursmuseum.nl zodra uw item is verzonden. 4. Wanneer u de items u besteld, in 24 uur, controleer het zorgvuldig. Neem contact direct als u problemen. 5. Als u hebben niet het binnen de levertijd, gelieve ons zonder aarzeling. zullen We controleren voor u met de postkantoor en douane. 6. we zijn niet verantwoordelijk voor klanten kosten, belastingen of kosten. voor meer details gelieve contact uw lokale klant kantoor. OVER TERUGBETALING & KOOP AFTER-SERVICE 1. controleer de tracking in vorming op tracking website. 2. Gelieve ons door bericht, mail, of handel manager. 3. Controleer de pakket en item, zorgvuldig. 4. Let: Mannen gebreken zijn niet gegarandeerd, zoals schade na gebruik, water schade en dus op. 5. Als u anders eisen u kon ook ons. OVER FEEDBACK 1. Positieve Feedback (5 Sterren) is ons erg belangrijk, denk twee keer alvorens feedback. dan niet open geschil ons, wij nemen verantwoordelijkheid om opnieuw of terugbetaling voor problemen. 2. Gelieve ons door Handel Manager of Letters alvorens neutraal (3 sterren) of negatieve (1-2 sterren) feedback. wij proberen ons best om de problemen en vertrouwen ons.

Tags: Goedkoop ALIVO Zachte Transparante Case Voor Huawei Honor 10 Case Siliconen Achterkant Honor10 Telefoon Case Voor Huawei Honor 10 Honor10 COL L29, Hoge Kwaliteit ALIVO Zachte Transparante Case Voor Huawei Honor 10 Case Siliconen Achterkant Honor10 Telefoon Case Voor Huawei Honor 10 Honor10 COL-L29, Chinese Halve gewikkeld Case Leveranciers.