Materiaal: Leer
Retail Package: Nee
Functie: Dirt-resistant
Compatibel merk: Meizu
Compatible Phone Models 1: For iPhone 7 6 / 6 Plus / 5 / 5S / 5C / SE/4 / 4S /3GS/3G
Compatible Phone Models 2: For Samsung S7562 S7580 s7262 S7390 i8190 i9190 i8262 i8552
Compatible Phone Models 3: For Samsung Galaxy S2 S3 S4 S5 Note 1/2/3/4 I9300
Compatible Phone Models 4: For iPhone 6S Plus 5S For Elephone P6i G7 G1 G4 G4C G6 G7
Compatible Phone Models 5: For Xiaomi M4 M3 M2S M1S Hongmi redrice Redmi
Compatible Phone Models 6: For THL W8 W200 W11 ZOPO C2 C3 ZP810 ZP910 ZP900 ZP980
Compatible Phone Models 7: For JIAYU G4 G4S G5 G5S G6 G3 G3S G2 S F1 S2
Compatible Phone Models 8: For Meizu MX4 MX3 MX2 For DOOGEE DG550 DG350
Compatible Phone Models 9: For Nokia lumia 1020 920 820 720 630 For OnePlus one ASUS ZENFONE 5 6
Compatible Phone Models 10: For LG G2 G2mini G3 G3 mini L70 L90

• winkelen Dubbele Zakken Messenger Bag Rugzak met Riem Pouch Lederen Wallet Case Cover meizu m2 m3 m3s mini 8.0 " hieronder Selling Punten > > [kenmerken]: verticale stijl, magnetische Pouch met Riem, Kaartsleuven, lederen Portemonnee Case [stijl]: Hoge kwaliteit Dubbele Zakken Messenger Bag Rugzak [afmetingen]: 24 cm lange, 17.5 cm breed [kleur]: Zwart/Bruin/Rood/Koffie etc. Als Foto Getoond [gewicht]: 160G Drop schip ondersteuning! groothandel grote korting ondersteuning! russische Vrienden Laat Ons volledige Naam vanwege Russische Beleid, Bedankt Feedback & Geschil > > 1. vertrek de feedback, gelieve met me als er een probleem met de case. 2. Wanneer u de ontvangen gevallen, als er probleem met de case, neem contact met ons op keer voordat opening de geschil en verlaten de feedback, we het probleem totdat u tevreden met de transactie. Let: kan ook fit voor cellphones dat scherm kleiner dan 8.0 " OPMERKING: (lees voordat u bestelling! Bedankt) (1) Als de verzending manier is China Post Gewone kleine Packet Plus , GEEN volledige tracking voor kleine bestellingen (bestellingen prijs , omdat het zal verhogen uw verzendkosten. (2) levertijd: Als de Bevestigen Tijd is binnenkort, maar je nog niet uw bestelling. gelieve me, ik zal verlengen de leveringsdatum voor u. (3) als na 60 dagen (Brazilië 90 dagen) u steeds niet ontvangen de goederen. gelieve me, ik zal vol geld u. geen Geschil gelieve: Gelieve niet open geschil binnen 60 dagen, het is onwelkome. laten houden goede relatie. bedankt voor uw begrip. (4) wilt u Met volledige tracking, kies de verzendmethode China Post geregistreerde Luchtpost . maar het zal besteden meer geld voor verzending. We schip binnen 5-7 dagen na betaling. We schip wereldwijd door China post, Hongkong Post, EMS, DHL, UPS, FedEX, E-Packet enzovoort. zijn controle de levertijd omdat het verwerkt door derden service, maar als het pakket heeft niet komen binnen verwachte tijd, Gelieve ons, wij helpen u volgen en geven u een tevreden antwoorden. als u tevreden met ons product en service, laat ons positieve feedback en een 5 ster review. als u niet tevreden, gelieve ons voor feedback, dank u! We acceppt: Visa, Mastercard, Escrow | bevestigen Adres met volledige naam | wij aan 24-uursmuseum.nl adres. zorgen Gelieve uw adres in 24-uursmuseum.nl is afgestemd met uw verzendadres voordat u betalen. 1. Is het in voorraad? ja, alle goederen dat kon worden geplaatst bestellingen zijn in voorraad. 2. Wanneer pakket worden verzonden? meestal zal verzonden in 2-3 werkdagen, feestdagen en festivals en andere speciale dagen kan vertragen de levering dag. 3. Is het accepteren korting? ja, absoluut. korting Bedrag afhankelijk van de bestelhoeveelheid. 4. Wat kon kopen van i-TOP winkel? telefoon Accessoires, zoals: Case Voor iPhone 4 S 5 5 S 5C 6 6 plus 6 S 6 S Plus, Case Voor SAMSUNG, Case Voor LG, Case Voor HUAWEI, Case Voor SONY, Case Voor NOKIA, Case Voor HTC, Case Voor XIAOMI, Case Voor WIKO, Case Voor EEN PLUS en andere merk telefoon gevallen. 5. Is het accepteren groothandel/drop verzending/OEM ODM? ja, natuurlijk. we fabriek, we welkom groothandel, we konden VIP groothandelsprijs om onze VIP klanten. en we accepteren OEM, ODM. ik-TOP is een mobiele telefoon accessoires merk. i-TOP bedrijf gericht op de mobiele telefoon accessoires ontwikkeling, productie en verkoop. ik-TOP bedrijf heeft een complete product ontwikkeling, schimmel productie, spuitgieten, metalen stempelen, assemblage productie, en marketing diensten van professionele product onderzoek en ontwikkeling productie industrie keten. ik-TOP kan, effectieve en snelle supply innovatieve producten aan gebruiker behoeften. tegelijkertijd we bieden ook OEM/ODM diensten voor de industrie bekende ondernemingen.

Tags: Goedkoop 8 Colours Dubbele Zakken Messenger Bag Rugzak met Riem Pouch PU lederen Portemonnee Case Cover meizu m2 m3 m3s mini 8.0 "hieronder, Hoge Kwaliteit 8 Colours Dubbele Zakken Messenger Bag Rugzak met Riem Pouch PU lederen Portemonnee Case Cover meizu m2 m3 m3s mini 8.0 "hieronder, Chinese Portemonnee Gevallen Leveranciers.