Merknaam: TWONEDAY
Type: Halve gewikkeld Case
Functie: Dirt-resistant,Anti-knock
Compatibel merk: ASUS
Ontwerp: Unicorn,Vintage,Quotes & Berichten,Flamingo,Glitter,Floral,Marmer,Glossy,Cute,Business,Vlakte,Gedessineerde,Dier,Jewelled,Exotic,Geometrische,Sport,Abstract,Matte
grootte: For Asus Zenfone Max Pro M1 / ZB601KL 5.99"
Eigenschappen: Colorful Printed Back Cartoon Case
Phone Model 1: Case For Asus Zenfone Max Pro M1 / ZB601KL 5.99"
Phone Model 2: Cover For Asus Zenfone Max Pro M1 / ZB601KL
Texture of material: soft silicone TPU
Quality: 100% Brand New High Quality A++++++
Characteristic: Colorful Printing Case + Ultra Thin Slim Cover Capa
Surface Features: Odorless,Anti-Scratch
Delivery time: Except holidays, delivery within 48 hours.
Color: 45 Kinds of Pattern
Wholesale: Please Contact With Me To Get Best Price
More phone models: Please contact us.

• 100% Nieuw en Hoge Kwaliteit.
    Houd uw telefoon veilig
    Bescherming tegen krassen
    Perfect toegang ontwerp voor luidspreker, knoppen, camera en poorten, etc.
    Dirt-proof, onbreekbaar, en anti-kras materiaal
    Makkelijk op te zetten en gemakkelijk af te nemen.
    Case Voor Asus Zenfone Max Pro M1/ZB601KL 5.99"
    1. rusland vriend laat ons volledige naam vanwege de Russische Beleid, Veel dank.
    2. de case is gratis verzending door "China Post Gewone Small Packet Plus" , Het kan niet online worden gevolgd. Als u wilt controleren de tracking informatie , Kies "Correos Economie", of "24-uursmuseum.nl saver verzending" of, "24-uursmuseum.nl standaard verzending", of "China Post Air Mail"
    3. als uw geldig tijd komt, je nog steeds niet ontvangen de goederen, gelieve ons, zullen we verlengen de leveringsdatum voor u.
    4. gelieve niet het geschil binnen 65 dagen. Als na 65 dagen nog steeds niet ontvangen de goederen, neem dan contact met ons op te lossen.
    5. Please niet vergeten ons uw Post code , Bedankt!
    1, we zijn blij met de positieve feedback voor u en hopen dat u hetzelfde doen voor ons. Uw feedback is echt belangrijk voor ons. Zorg ervoor dat 5 star ratings aan ons, als onder 5 star is gelijk aan negatieve.

Tags: Goedkoop 5.99 inch Case voor Asus Zenfone Max Pro M1/ZB601KL Telefoon Gevallen voor Asus ZB601KL Fundas Clear Zachte Siliconen scape Geschilderd, Hoge Kwaliteit 5.99 inch Case voor Asus Zenfone Max Pro M1/ZB601KL Telefoon Gevallen voor Asus ZB601KL Fundas Clear Zachte Siliconen scape Geschilderd, Chinese Halve gewikkeld Case Leveranciers.

• Dayeuthiphai Yeuthatlong

Medium prestaties