grootte: See below for size descriptions
Kleur: 4Pcs
Relate 8: pillowcases vintage
Relate 9: pillow covers modern
Relate 10: 45 * 45cm pillowcases

• 4 stks Happy Easter Kussenslopen Linnen Sofa Kussenhoes Home Decor Kussensloop
    Specificaties:
    100% nieuw en hoge kwaliteit
    Perfect voor plaats op de bank, koffie winkel, bibliotheek, boekhandel, party, club.
    Materiaal: Vlas
    Vorm: Vierkant
    Size: 45 cm X 45 cm
    Kleur: Als de foto toonde
    Staat u lichte afwijking voor de kleur en meting! Gelieve begrip, bedankt
    Pakket Inhoud
    4 st kussensloop (Kussen innerlijke is niet inbegrepen)
    wereldwijd verzending, behalve sommige landen en APO/FPO We alleen de bevestigde bestelling adres. uw bestelling adres MOET uw verzendadres. wij garanderen verzenden van de bestelling binnen 72 uur na betaling bevestiging (behalve vakantie)
    We alipay, Visa, MasterCard, Maestro Pinpas, Western Union en overschrijving via banken.
    om meer leren over betaalmethoden op 24-uursmuseum.nl, raadpleeg Helpen Center .
    1. Kan u maken Groothandel en drop verzending Bestelling?
    groothandel en drop shipping zijn beide welkom. en normaal wij niet laat alle informatie over ons op de percelen.
    2. hoe de tracking informatie?
    de tracking informatie beschikbaar in 5-10 dagen na het werd verscheept. gelieve ons als je problemen in tracking informatie.

Tags: Goedkoop Nieuwe Vlas Vierkante 45 cm X 45 cm 4 stks Happy Easter Afdrukken Kussenslopen Linnen Sofa Kussenhoes Thuis decor Kussensloop Moderne 10Dec 27, Hoge Kwaliteit Nieuwe Vlas Vierkante 45 cm X 45 cm 4 stks Happy Easter Afdrukken Kussenslopen Linnen Sofa Kussenhoes Thuis decor Kussensloop Moderne 10Dec 27, Chinese Kussenhoes Leveranciers.