6-String Elektrische Gitaar met Matte Zebra Hout Lichaam, Zwart Hardwares, String-thru-Body --- 17-11 --- 6-String Elektrische Gitaar met Matte Zebra Hout Lichaam, Zwart Hardwares, String-thru-Body --- 17-11 --- 6-String Elektrische Gitaar met Matte Zebra Hout Lichaam, Zwart Hardwares, String-thru-Body --- 17-11 --- 6-String Elektrische Gitaar met Matte Zebra Hout Lichaam, Zwart Hardwares, String-thru-Body --- 17-11 --- 6-String Elektrische Gitaar met Matte Zebra Hout Lichaam, Zwart Hardwares, String-thru-Body --- 17-11 ---

grootte: 41 inches
String Winder: Closed Knob
Pickup: Passive Closed Type
Modelnummer: 6 STRING
Tone Position: 24
Toetsmateriaal: Rozenhout
Geschikt Voor: Beginner,Professional Performance,Unisex,Home-scholing
Gewelfmateriaal: Brazil Wood
Merknaam: infie
Materiaal voor/achter: Zebra Wood
Type: Electric guitar
Carrosseriemateriaal: Zebra Wood
6 STRING ELECTRIC GUITAR: ELECTRIC GUITAR

• onze gitaar is de top en kleuren, sturen we de items als hetzelfde als
    onze lijst foto getoond. All mijn product zijn 100% hetzelfde als de
    's, wat je ziet is wat je krijgt!
    1. klik de " chatten " knop in rechts van de product link en praten met ons
    2. ons een bericht via " contact " naast de " chatten " knop als we niet online, wij antwoorden u binnen 24 uur.
    ALS U CONTROLEREN MEER GITAAR FOTO, DAN KAN JE CONTACT US!
    onze gitaar is de top en kleuren, sturen we de items als hetzelfde als
    onze lijst foto getoond. All mijn product zijn 100% hetzelfde als de
    's, wat je ziet is wat je krijgt!
    BETALING
    momenteel u kunt betalen met Moneybookers, Visa, MasterCard en bankoverschrijving.
    u kunt ook betalen met geselecteerde pinpas met Maestro, Solo, Carte Bleue,
    PostePay, CartaSi, 4B en Euro6000. meer betaling opties zal beschikbaar op
    24-uursmuseum.nl in de toekomst.
    verzending Details:
    We gebruiken meestal EMS om levering de item, na het item sturen, zullen we de tracking nummer op 24-uursmuseum.nl, u kunt online tracking uw item. levertijd: 5-7 werkdagen!

Tags: Goedkoop 6 String Elektrische Gitaar met Matte Zebra Hout Lichaam, Zwart Hardwares, String thru Body 17 11, Hoge Kwaliteit 6-String Elektrische Gitaar met Matte Zebra Hout Lichaam, Zwart Hardwares, String-thru-Body --- 17-11 ---, Chinese Gitaar Leveranciers.