Aritkeltype: Brooches
Occassions: Wedding,Party,Gift.etc
is_customized: Yes
Style: Romantic

• 6 STKS/PARTIJ Silver Tone Big Crystal Rhinestone Sparkling Wedding Broche!
    Order Mor dan 200 usd, express gratis verzending
    belangrijk : wij bieden gratis verzending voor alle landen door post luchtpost, als je niet kan vinden gratis verzending methoden in mijn winkel, u kunt elke verzendmethoden, en bestelling, laat bericht of contact ons, we zullen de verzending lading uit, dan kan je betaling.
    eerste genieten de foto
    broche Grootte: Aboput 4*8 cm
    1. Materiaal: zinklegering en strass
    2 . nieuwe Merk, Hoge kwaliteit strass, gratis-lood, gratis-nickle
    verzending
    bestelling minder dan 200 usd China post luchtpost gratis verzending, als u express verzending, klik hier en betalen de uitdrukkelijke verzendkosten
    1). China post luchtpost , gratis verzending, maar het moet ongeveer 15-45 dagen aankomen (misschien langer volgens verschillende plaatsen of voorwaarden!) wacht geduldig voordat ontvangen parcel. bedankt voor uw cooepration!
    2). Order meer dan 200 usd Express : DHL, UPS, FEDEX, EMS, gratis verzending!
    over pakket
    We verpakken zeer subtiel, opp bag & card voor elke broche, 12 stks/pak, de outher is bubble zak en doos.

Tags: Goedkoop Vintage Mode Vrouwen Sieraden Broche Enorme Crystal Broche Voor Bruiloft Bruiden Party, Hoge Kwaliteit Vintage Mode Vrouwen Sieraden Broche Enorme Crystal Broche Voor Bruiloft Bruiden Party, Chinese Broches Leveranciers.