Fijn of mode: Mode
Materiaal: Parel
Shape\pattern: Rond

• verzending:
    als u ze sneller gelieve me, u moet extra {0} nbsp; via express, zal Ik werken gewicht en de express verzending wanneer u finsihed pick out alle orde, we werken met UPS, DHL, FEDEX, EMS ect. Die zal duurt ongeveer 4 werkdagen aankomen.
    gelieve me u vragen.
    wij zijn gebruik 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending om de goederen. Amerikaanse Klant zullen we gebruik ePacket.
    over de transporttijd uw land, klik
    Terug herinneren kopen de goederen u.
    kennisgeving
    meeste bestelling verzonden in 78 uur na paymentconfirmed. het duurt normaal ongeveer 15-35 dagen aankomen meeste landen als geen vertraging bij de douane. om sommige gebieden, het kan langer omdat minder frequente van lucht vlucht. of het kan vertraging bij de douane of vertraging in transit. pls waitting geduldig.
    betaling: wij accepteren creditcard/Bank Transfer/Moneybookersway/Global Verzamelen/Western Union/Wereld Betalen online enzovoort. u kan combineren uw items automatisch door klikken op de 24-uursmuseum.nl button NU BETALEN in een van uw zal/gesloten veilingen. welkom op me als u vragen. zorg dat de schip adres correct is wanneer verzenden betalingen zoals we niet verantwoordelijk voor verkeerde of onbestelbare adressen. We terugbetaling of uitwisseling het item als het aangekomen beschadigd of verloren. de verzendkosten niet terugbetaald. gelieve ons door e-mail voordat de goederen terug. als een item is aangekomen gebroken, neem een foto tonen ons hoe 's de item beschadigd zodat we verbeteren de verpakking in de toekomst. Feedback We zijn blij om uitwisseling positieve feedbacks. laat ons alle positieve feedback en alle " 5 Star " ratings, we hetzelfde doen voor u automatisch zodra we positieve feedback van u. laat ons niet negatieve of neutrale feedback voordat contact met ons om het probleem. het zal niet helpen lossen het probleem sneller door negatieve feedbacks, alleen door contact met onze professionele klant suppport kan helpen de problemen. de getoonde foto is een van de item u ontvangt een soortgelijk (s) van de beschikbaar lot. foto groter op uw scherm. We doen ons best om onze stenen en sieraden nauwkeurig. soms vanwege de verlichting en de flitser gebruikt in de fotografie of het vergroten de foto of instellingen van computermonitoren, er mogelijk lichte variaties in de kleur & foto kan kijken helderder dan de werkelijke item. hopen wij u accepteren. over Ons welkom om ons als u vragen. uw e-mail zal meestal binnen 24 uur beantwoord, maandag tot Zaterdag en mogelijk op de weekends. als u geen reactie binnen deze periode controleer uw SPAM of BULK mail box voor ons antwoord.

Tags: Goedkoop Bloemen stof elastische tweede variabele vrouwelijke haarbanden Hoge elastische parel opknoping lus haar touw Hoofddeksels rubber band, Hoge Kwaliteit Bloemen stof elastische tweede variabele vrouwelijke haarbanden Hoge elastische parel opknoping lus haar touw Hoofddeksels rubber band, Chinese Haar Sieraden Leveranciers.