Aritkeltype: Medaillons
Medaillons: Eiffel Tower
item: charms pendant

• grootte: 10*24mm
    ........................................................................................................................................................................................................................................
    1. we schip al onze artikelen wereldwijd binnen 48 uur door Yanwen Economische Luchtpost/24-uursmuseum.nl Saver Verzending/24-uursmuseum.nl Standaard Verzending/Russische Air/china post geregistreerde luchtpost/ePacket/china post gewone kleine packet/DHL/EMS de verzending manier afhankelijk totale geld van uw bestelling 2. soms kan tot 4-7 weken vanwege strenge maat Inspectie. 3. Service transit is verstrekt door de drager en uitsluit weekends en feestdagen. kan transittijden variëren, vooral tijdens de feestdagen. 4. We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres moet uw Verzending adres. 5. Na sturen post (show wachten koper ontvangen goederen), We kan niet wijzigen adres meer, dus controleer de adres voordat het. 6. Als u niet uw zending binnen 60 dagen betaling, gelieve ons. We zullen u zo mogelijk met een antwoord. ons doel is klanttevredenheid! 1) Als producten niet hetzelfde als desription of gebroken in de transit. gelieve ons binnen 7 dagen en een foto, we opnieuw of het geld aan u. 2) welke reden, u niet tevreden met de items, accepteren we terug en uitwisselingen binnen 7 dagen na ontvangen uw item en je moet betalen voor de verzendkosten 3) U kunt contact via ons een bericht onder dat bestelling op 24-uursmuseum.nl of door Trademanger, we reageren asap.

Tags: Goedkoop 100 stks diy sieraden korea leuke hanger emaille goud kleur legering 3D model Eiffeltoren charms hanger CH0049, Hoge Kwaliteit 100 stks diy sieraden korea leuke hanger emaille goud-kleur legering 3D model Eiffeltoren charms hanger CH0049, Chinese charmes Leveranciers.

• Fairylynnsison

Mooie items, net zoals, snelle levering, dank u zeer.