Merknaam: KOWELL
Modelnummer: X042
grootte: Details are available in size
Materiaal: medische siliconen
Seksueel Suggestieve: Nee
Aritkeltype: Dildo's
Defects Liability Period: 2 years
Specifications: Nightlight penis large
Age: adult
type: silicone

• SHIPPONG TIP
    1. Item zal worden geplaatst met tracking nummer binnen 2 werkdagen na betaling is voltooid of GEWIST. En wij zullen uw paypal-adres volgen. Zorg ervoor dat het adres van 24-uursmuseum.nl u gegeven correct is. (tegelijkertijd, we ondersteunen ook de EMS, DHL en FedEx Express. als u grote hoeveelheden goederen en genieten beste express service, neem contact met ons voordat de betaling.)
    2. geschatte levertijd (exclusief weekends en feestdagen): (1) ongeveer 8 tot 20 werkdagen naar: Australië, Canada, Japan, Maleisië, zuid-korea, Singapore, UK, USA; (2) ongeveer 9 tot 30 werkdagen naar: Frankrijk, Spanje, Griekenland, Noorwegen, zweden, België, Ierland, Duitsland; (3) ongeveer 10 tot 45 werkdagen om: alle andere landen; (4) Levertijd wordt geschat en kan niet 100% gegarandeerd ; 3. We hebben betaald alle verzendkosten voor verzending. Trouwens, verkoper is niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten belastingen noch enige andere douanerechten in uw land. Vertel ons wat item waarde/naam u wilt voor custom verklaring als u een speciale eis. 4. neem contact op voor uitleg als u niet akkoord gaat met een van de voorwaarden of voorwaarden hierbij vermeld in deze pagina voor elke aankoop. Kopen op 24-uursmuseum.nl is een onderling bindend contract. Dank u.

Tags: Goedkoop 4 kleuren Grote Vloeibare Siliconen Lichtgevende Penis Crystal Jelly Dildo Vrouwelijke Masturbatie Clitoris Stimulator Seksspeeltje Voor Vrouwen X042, Hoge Kwaliteit 4 kleuren Grote Vloeibare Siliconen Lichtgevende Penis Crystal Jelly Dildo Vrouwelijke Masturbatie Clitoris Stimulator Seksspeeltje Voor Vrouwen X042, Chinese Dildo Leveranciers.