Merknaam: Feleph
Modelnummer: FRANKY Crocodile Luffy Trafalgar Law Roronoa Zoro
Geslacht: Unisex
Type: Blocks

• Opmerking: 1. van Augustus 27th, de Brazilië Douane zal kosten ongeveer $3.5 (Echte) voor elke Internationale pakket. 2. de Yanwen verzending stijgen de verzendkosten, indien mogelijk, kopen meer dan 1 pcs per bestelling. Bedankt
    Welkom bij groothandel en drop shipping.
    XINH, SY, POGO, Dargo, M-merk Blokken: de laagste prijs is $0.6/stuk
    Een vraag, pls gerust contact met ons op. Product Beschrijving Materiaal: milieuvriendelijk materiaal. Inhoud: 20 stuks dezelfde cijfers Verkoop mode: 20 stks/partij Pakket: Geen originele doos, nieuw in verzegelde tas. Wij bieden drop winkelen service. welkom aan groothandel. als u nog vragen heeft, laat het me weten. Bedankt! Betaling Wanneer betaling met behulp van Escrow, is uw geld veilig gestort in uw account, geld wordt alleen vrijgegeven aan ons wanneer u had het product te krijgen. Betaling beschikbare opties ook Wester union, credite kaart, matercard, vica kaart, moneybook. Als u wilt andere betaling neem dan contact ons gericht. Escrow betaling website: http://escrow.24-uursmuseum.nl Zending Parcel zal vooral worden geleverd door China Post Air Mail (Aangetekend) in 3 werkdagen. het duurt normaal gesproken 10-25 werkdagen aan te komen, Maar in sommige landen kan het langer vanwege vakantie of douane, lokale verzending efficiency of andere reden, dus nadenken over voordat u deze selecteert, als je niet wilt wachten zo lang, gelieve betaalt de Express honorarium of dan niet te kopen. Meestal andere koeriers hoeft alleen 3-7 dagen. Neem eerst contact met ons als u wilt verzenden door DHL, UPS, EMS, fedex of andere koeriers. China post air mail: Naar Russische Federatie duurt meestal 30 ~ 45 werkdagen Naar DE VS, Canada duurt meestal 10 ~ 18 werkdagen Naar Australië, Nieuw-zeeland, Singapore duurt meestal 12 ~ 20 werkdagen Naar UK, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Japan, België, Denemarken, Polen, finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zwitserland, Zweden duurt meestal 12 ~ 25 werkdagen Naar Italië, Brazilië duurt meestal 20 ~ 30 werkdagen Andere landen duurt meestal 15 ~ 25 werkdagen. EMS Verzending duurt meestal 4 ~ 7 werkdagen. De verzendkosten bevat geen import belastingen, en koper zijn verantwoordelijk voor douanerechten. Warrant & Terugkeerbeleid Defecte product moet ons binnen 3 dagen bevestigd met de afbeelding van defecte onderdeel. Gelieve het met uw eigen kosten binnen 1 weken van de tijd de goederen wordt ontvangen. Wij regelen een nieuwe te ruilen voor u in een keer. (je moet alle originele artikelen onbeschadigd in resaleable staat, dank). Als u terugbetaling, alleen item lijst prijs is terugbetaald. Koper is verantwoordelijk voor de verzending kosten verzending van producten terug. Feedback Neem dan contact vs voor het verlaten van een Neutrale of Negatieve feedback. Als een serieuze en verantwoordelijke verkoper, zullen we proberen ons best om uw probleem. Uw commentaar is zeer belangrijk in onze business succes. Als u tevreden bent met uw aankoop en onze service, neem dan een minuut om ons een positieve feedback met een totale Gedetailleerde Selling Rating (DSR) van 5. Opmerking: Cijfer lager dan 5 kan leiden ons een slechte staande situatie.

Tags: Goedkoop Groothandel 20 pcs EEN STUK Figuur Tony Tony Chopper Luffy Ace Nami Zoro Robin Sabo Shanks Burukku Bouwstenen Modellen speelgoed, Hoge Kwaliteit Groothandel 20 pcs EEN STUK Figuur Tony Tony Chopper Luffy Ace Nami Zoro Robin Sabo Shanks Burukku Bouwstenen Modellen speelgoed, Chinese Blokken Leveranciers.