Modelnummer: For iPad 3 3Gen
Merknaam: wzwtiya
Design: Bar
Compatibel merk: For iPad 3 3Gen

• Nieuwe Voor iPad 3 3Gen Luidspreker Zoemer Ringer Vervanging Deel Flex Kabel Luidspreker Board
    1. Comes met pretective plastic zak een Nd veilige verpakking
    2, getest voor verzending en 100% goed werkt
    Detail Foto
    Over Verzending:
    Levertijd (1-3 werkdagen):
    24-uursmuseum.nl Standaard Verzending : 20-60 dagen
    24-uursmuseum.nl Premium Verzending: 10-15 dagen
    DHL: 3-7 dagen
    EMS: 4-10 Dagen
    1 als u geen waarde krijgen het pakket na 60 dagen, We beloven zullen wij volledige terugbetaling.
    (Dus, gelieve donot breng geschil in 60 dagen, dit is ongewenste, Brazilië binnen 90 dagen)
    2. Item zal verzenden naar uw bevestigde Adres in 24-uursmuseum.nl. Dus zorg ervoor dat uw verzending correct is voordat u koopt het item.
    3. Koper nodig schip naar ander adres (niet 24-uursmuseum.nl bevestigd adres) moet contacteren voor kopen item.
    4. We hebben geen verantwoordelijkheid voor verzending adres ten onrechte
    5. vooral voor Rusland Koper, pls zorg ervoor dat het uw volledige naam.
    Feedback:
    1. vriend, de positieve feeback (5 sterren) is erg belangrijk voor ons, pls twee keer nadenken voordat feedback.

Tags: Goedkoop Nieuwe Voor iPad 3 3Gen Luidspreker Zoemer Ringer Vervanging Deel Flex Kabel Luidspreker Board, Hoge Kwaliteit Nieuwe Voor iPad 3 3Gen Luidspreker Zoemer Ringer Vervanging Deel Flex Kabel Luidspreker Board, Chinese Mobiele Telefoon Flex Kabels Leveranciers.