Merknaam: CFYOUYI
Design: Bar
Compatibel merk: SAMSUNG
Quality: Original

• 5 stks/partij Originele voor Samsung Galaxy S4 Mini i9190 i9195 Oor Oortelefoon Speaker Sound Receiver Flex Kabel
    Kan IK kleuren mengen? Wij accepteren mix kleuren. Als de goederen hebben vele kleuren te kiezen, Laat me bericht of stuur me mail met de items Je wilt voor betaling. Anders sturen wij door Willekeurige! Wanneer mijn bestelling wordt verscheept? Wij verzenden van uw bestelling binnen 24 uur Zodra uw betaling is geverifieerd door 24-uursmuseum.nl. PS. : In te beschermen Zowel kopers en verkopers, 24-uursmuseum.nl nodig 8-24 uur om de betaling te verifiëren. Hoe laat bericht? Er is een bericht balk onder uw bestelling; u kunt ons laten weten uw opmerkingen en vragen er. Pakket Veilige verpakking! Er zeker van te kopen! Kwaliteit controle Alle producten worden getest een voor een voor de verzending. Verzending We sturen de goederen door de schip methode van u koos, Als u speciale eisen, laat dan een bericht! Schip methode: Russische kopers: Dit schip methode ( Cainiao Super Economie ) Het niet kan volgen en langzaam, wacht geduldig als je kiezen! Garantie 1 6 maanden Garantie. Kopen met vertrouwen! 2 als onderdeel defect is in 3 maanden, sturen Wij u een vervanging zonder extra lader, of bieden terugbetaling Na het defecte item. 3 als onderdeel defect is na 3 maanden, kunt u sturen het terug naar ons. We zullen u een nieuwe sturen na ontvangst De defecte item. Maar je moet betalen de extra verzendkosten. Feedback We niet accepteren slechte feedback, Omdat uw feedback is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van ons bedrijf, Wij nodigen u hartelijk uit om positieve feedback voor ons als u tevreden bent met ons product en service. Het duurt maar je 1 minuut. Dank u!

Tags: Goedkoop 5 stks/partij originele voor samsung galaxy s4 mini i9190 i9195 oor oortelefoon speaker sound receiver flex kabel, Hoge Kwaliteit 5 stks/partij originele voor samsung galaxy s4 mini i9190 i9195 oor oortelefoon speaker sound receiver flex kabel, Chinese Mobiele Telefoon Flex Kabels Leveranciers.