Gebruik: Proximity/Omgevingslicht Sensor
Merknaam: MIXUEWEIQI
Modelnummer: For Xiaomi Redmi 6 6A
Compatibel merk: Xiaomi

• Beschrijving: Het wordt gebruikt om uw beschadigde, gebarsten item lading board Compatibel Model: Voor Xiaomi Redmi 6 6A , Niet voor andere Modellen Elk item zal worden getest voordat we het schip We zorgvuldig verpakken elk item en ze in goede staat Dit item net zoals de foto. Geen andere onderdelen Pakket: * 10 x Originele Proximity Omgevingslicht sensor Flex kabel Voor Xiaomi Redmi 6 6A 1. Alibaba officiële logistiek Tijdigheid sneller en veiliger! 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending bieden effectieve pakket tracking-nummer! ( We raden u kiezen 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending ) 2. Alibaba officiële inzet om de goederen moet geleverd op 60 dagen (Brazilië 90 dagen), als u nog steeds niet de goederen, contact ons tijdig en wij terugbetaling of opnieuw. 3. Gelieve niet het geschillen binnen 60 dagen, als u vragen pls gerust contact ons, we zullen ons best u helpen, bedankt! 4. In om vergemakkelijken, gelieve uw volledige naam, dank u! 5. Voordat teken voor het pakket, controleer of het product beschadigd, als gevonden beschadigd, dan weigeren te tekenen, en take foto om ons feedback, weigeren om gewelddadige vervoer, we kunnen toepassen voor de postkantoor te compenseren! 6. Uw tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk onze business development. 7. Als je en onze artikelen, wordt de positieve evalueer gewaardeerd en bedankt voor uw ondersteuning. 8. we u een korting voor uw volgende bestelling als u ons positieve feedback en 5 sterren .. 9. Neem gerust contact als u vragen of opmerkingen voor of na uw aankoop. 10. China Post Gewone Kleine Packet Plus Alleen een dag van tracking , als je geest, kies andere logistiek We zijn toegewijd aan uw 100% tevredenheid.

Tags: Goedkoop 10 Pcs Originele Proximity Omgevingslicht sensor Flex kabel Voor Xiaomi Redmi 6 6A proximity sensor lint Vervangende onderdelen, Hoge Kwaliteit 10 Pcs Originele Proximity Omgevingslicht sensor Flex kabel Voor Xiaomi Redmi 6 6A proximity sensor lint Vervangende onderdelen, Chinese Mobiele Telefoon Flex Kabels Leveranciers.