2 PCS Originele Volledige Cover Gehard Glas voor Huawei Honor 7C RU Versie Screen Protector Beschermende Film Voor AUM l41 Glas

Gebruik: Mobiele telefoon
Merknaam: benyiwin
Eigenschappen: Gemakkelijk te Installeren,Ultra-thin,Krasbestendig
Compatibel Huawei Model: Honor 7X,Honor 7,Honor 7 Lite,Honor 7i
Compatibel Phone merk: Huawei
Rand te edge Dekking: Ja
Met Retail-pakket: Nee
Type: Front Film
Modelnummer: For Huawei Honor 7C RU Version AUM-L41
Pakket: Nee
size: For Huawei Honor 7C RU Version (5.70 inch)
for Huawei Honor 7C RU Version Case: For Huawei Honor 7C RU Version Glass
Glass for Huawei Honor 7C RU Version: Glass for Huawei Honor 7C RU Version
For Huawei Honor 7C RU Version Glass: For Huawei Honor 7C RU Version case
case for Huawei Honor 7C RU Version: Case for Huawei Honor 7C RU Version
Strength index: 9H
Feature: 0.3 mm Ultra-thin HD Nano-coating 9H Surface Hardness Anti-fingerprin
Material: nanocomposite Tempered Glass Film
Pervious light: 99%
Feature 2: Nano-coating Anti-fingerprint anti-oiL

• Kwaliteitsborging
    Wij garanderen dat elk product vóór verzending zijn strikt gedetecteerd,
    Dat 100% van de goede kwaliteit, kunt u er zeker dat de aankoop.
    Logistieke Tracking
    Als Andere landen Moeten tr Ack pakketten, kies
    "24-uursmuseum.nl Standaard Verzending" of "China Post Geregistreerde Luchtpost".
    Opmerking :( lees voordat volgorde)
    1. het product is gratis verzending: Rusland , Spanje , Wit-rusland , Oekraïne . De standaard keuze is "24-uursmuseum.nl Saver Verzending" , Het bevat trace informatie. De standaard keuze voor andere landen is economische transport. Na het pakket bladeren China, het kan niet worden getraceerd.
    2. als u de volledige tracking, kies "China Post Geregistreerde Luchtpost" of "24-uursmuseum.nl Standaard Verzending".
    3. als uw bevestiging tijd komt, je nog steeds niet ontvangen de goederen, gelieve ons, zullen we verlengen de leveringsdatum eerste tijd.
    4. als u de levertijd te verlengen, nog steeds niet ontvangen de goederen, neem contact met ons op te lossen, zullen wij u volledige terugbetaling.

Tags: Goedkoop 2 PCS 100% Originele Volledige Cover Gehard Glas voor Huawei Honor 7C RU Versie Screen Protector Beschermende Film Voor AUM l41 Glas, Hoge Kwaliteit 2 PCS 100% Originele Volledige Cover Gehard Glas voor Huawei Honor 7C RU Versie Screen Protector Beschermende Film Voor AUM l41 Glas, Chinese screen protectors Leveranciers.