grootte: 2-3T, 4-6T, 7-9T
Geslacht: Meisjes
Merknaam: CHAOZHU
Materiaal: Spandex,Katoen
Fit: Past qua maat, nemen uw normale grootte
Modelnummer: C1DA44
Patronen: Solid

• Size: 1-3 t/4-6 t/7-10 t
    -24-uursmuseum.nl Accepteert de volgende betaalmethoden:
    Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Master debetkaarten, WebMoney en bankoverschrijvingen.
    -koper Bescherming:
    24-uursmuseum.nl vrijgegeven na betaling bevestigd levering bestellingen alleen.
    voor meer details, klik onderstaande link.
    wij sturen uw bestelling te bevestigen de bestelling binnen 2-5 werkdagen 24-uursmuseum.nl.
    wij bieden China Post luchtpost, E-pakket, Bo Si di Finland, DHL EMS verzending methoden op een wereldwijde schaal.
    -bestellingen door China Post gewone kleine pakketten daarnaast er geen trace berichten .
    -China post luchtpost nodig 20-60 dagen voor levering (exclusief Brazilië en afgelegen gebieden).
    -E Pakket om de Verenigde Staten moet 7-25 werkdagen.
    -DHL/EMS nodig 7-15 werkdagen.
    (bovenstaande geschatte levertijd is alleen voor referentie.)
    over Belasting
    onze prijs exclusief belastingen en andere kosten, we verklaren lage waarde te helpen klanten
    vermijden belasting. maar controleer als het pakket is aangepast, het is uw verantwoordelijkheid belastingen betalen.

Tags: Goedkoop Nieuwe Meisjes Katoenen Sokken Effen Kleur Creatieve Pom Pom Ui Ringen Handgemaakte Naaien Mode Sokken Voor Kinderen, Hoge Kwaliteit Nieuwe Meisjes Katoenen Sokken Effen Kleur Creatieve Pom Pom Ui Ringen Handgemaakte Naaien Mode Sokken Voor Kinderen, Chinese Sokken Leveranciers.

• Lil Spic Pablo

Ben tevreden, de sokken zijn mooie en goede kwaliteit. Nam de krijgen de tijd en aangekomen in staat.

• Inblack9191

Sokken zijn mooi. Elke pomponchik is genaaid aan de teen, niet gelijmd. Dank u voor de kwaliteit goederen!

• Kimlynnyung