Aritkeltype: Backpacks

Kleur: Als Foto
    Maat: Ca. 36 cm * 26 cm * 12 cm/40 cm * 30 cm * 15 cm
    Staat: 100% Brand New
    Pakket: OPP Zak (Inclusief 1 stks)
    Opmerking:
    Door de hand maatregel, de grootte kan 2-3 cm fout, 1 inch = 2.54 cm.
    Vanwege de Verschillende Monitor, kan de kleur verschil. Vanwege lange verzending, kan het item schade in transit, als de beschadiging, pls direct contact met ons voordat laat feedback, bedankt voor je vriendelijk begrip.
    Internatio Nal Kopers Let op:
    Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid.
    Gelieve Contact op met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten voorafgaand aan het bieden/kopen.
    Item zal worden verzonden naar koper 24-uursmuseum.nls verzending adres ALLEEN, dus bevestig uw beschikbare adres op 24-uursmuseum.nl voordat betalen via Alipay.
    Maar soms internationale levering is sterk afhankelijk van het Koeriersbedrijf en lokale gebruiken/rechten. Als u niet ontvangt uw item op tijd,

Tags: Goedkoop IVYYE Mermaid Mode Canvas Rugzakken Rugzakken Cartoon School Rugzak Casual student Tassen reizen Knapzak Unisex Nieuwe, Hoge Kwaliteit IVYYE Mermaid Mode Canvas Rugzakken Rugzakken Cartoon School Rugzak Casual student Tassen reizen Knapzak Unisex Nieuwe, Chinese Rugzakken Leveranciers.