Merknaam: SYLIFE
Modelnummer: 2x12x12mm
Usage: Other

• Kenmerken:
    1. elk product heeft een unieke Productie Deel Nummer label op de binnenste pakket dat bewijst het is gekwalificeerd, die Deel Nummer, Model Nummer en inspectie datum informatie;
    2. als u vragen heeft over het item, geef ons de Productie Onderdeelnummer voor controle, uw winst zal worden gegarandeerd.
    3. gemaakt van 45 # staal, het parkerising.
    4. gebruik voor snijden werkstuk.
    5. Applicable materialen: staal en roestvrij staal, aluminium, koper en hard hout etc.
    6. geschikt voor DIY lovers 'zelfgemaakte draaibank, gewone huishoudelijke draaibank en medium industriële draaibank.
    Specificaties:
    Materiaal: 45 # Staal
    Kleur: Zwart
    Oppervlak: Parkerising
    Type: Geklemd
    Schacht Maat: 2x12x12mm

Tags: Goedkoop Staal Draaibank Draaien Gereedschaphouder Boring Bar Blade Insert 2x12x12mm w/Sleutel, Hoge Kwaliteit Staal Draaibank Draaien Gereedschaphouder Boring Bar Blade Insert 2x12x12mm w/Sleutel, Chinese Draaigereedschap Leveranciers.