Type: Dried Flowers
Classificatie: Gedroogde bloemen
Stijl: Bloem
Bloem Stijl: Bloem Tak
Place of Origin: China (Mainland)

• Grote materiaal voor DIY project.
    Staat: 100% nieuw.
    Materiaal: Gedroogde bloem
    Maat: ca. 3 cm
    Hoeveelheid: 100 stks
    Klanttevredenheid Neem dan gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor of na uw aankoop. We zijn toegewijd aan uw 100% tevredenheid. Betaling
    Betalen Via 24-uursmuseum.nl Escrow. (beter om te betalen met creditcard aan Escrow)
    24-uursmuseum.nl Escrow dat is een toonaangevende derden online betaalplatform van de Alibaba Group. Escrow kunt u veilig online betalen zonder dat uw credit card gegevens. U kunt ook volgen levering van uw bestelling en betaling wordt alleen vrijgegeven aan de leverancier nadat u bevestigen dat u de bestelling ontvangen. Verzending 1). Verzendkosten: Het hangt af van hoeveel u bestelt.
    2). Tijd in transit: Transit varieert met verschillende verzendmethoden.
    Carrier Naam Geschatte Tijd in Transit uit China naar DE VS Tracking Service Hongkong luchtpost 10-20 dagen Zonder tracking nummer FedEx 3-5 dagen Www.fedex.com UPS 3-5 dagen Www.ups.com DHL 3-5 dagen Www.dhl.com China geregistreerde luchtpost 18-28 dagen Www.ems.com.cn Hongkong geregistreerde luchtpost 18-28 dagen Www.hongkongpost.com 3). Item Processing Time: De doorlooptijd voor een specifieke order varieert met het soort product en de voorraad status. Meestal kan de verwerkingstijd van 3 tot 5 werkdagen. Terugkeerbeleid Als u wilt ontvangen de items ruilen, u moet ons binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. En je moet de extra verzendkosten gemaakt en de items moeten worden bewaard in hun originele status. Feedback Omdat uw feedback is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van ons bedrijf, wij nodigen u hartelijk uit om positieve feedback voor ons als u tevreden bent met ons product en service. Het duurt maar je 1 minuut. Dank u!

Tags: Goedkoop 100 stks Roze Geperst Gedroogde Hibiscus Syriacus Linn Bloem Plant Herbarium Voor Sieraden Postcard Telefoon Case Bookmark Craft DIY, Hoge Kwaliteit 100 stks Roze Geperst Gedroogde Hibiscus Syriacus Linn Bloem Plant Herbarium Voor Sieraden Postcard Telefoon Case Bookmark Craft DIY, Chinese Kunstmatige & Gedroogde Bloemen Leveranciers.