232049

Artikelbreedte: 3.35cm
Metalen: Zinc Alloy
Materiaal: Metaal
Producteigenschappen: Bijou components diy jewelry accessories metal
Merknaam: ZEROUP DIY JEWELRY

• Hoeveelheid: 5 stks/partij
    Buiten Size: 33.5x37mm
    Binnen Maat: 25mm
    Kleur: Antiek Brons Zilver
    Let op: De producten zijn exclusief cabochons!
    Betaling Wij accepteren de betaalmethoden die door 24-uursmuseum.nl Escrow. gelieve een betaling binnen 48 uur na plaats bestelling. Feedback Klant vijf sterren feedback is zeer belangrijk voor ons, het is nuttig voor ons om ontwikkeling, en het is een verwijzing naar andere Kopers. dus laat ons positieve feedback als u tevreden bent met onze producten en service. dank u. Als u niet tevreden met onze producten en service, gelieve vriendelijk contact met ons voordat je negatieve en neutrale Feedback. We zullen proberen ons best om tevreden u. Dank u. Over ons Onze fabriek is gevestigd in China. Ons bedrijf producten vereisen strenge kwaliteitscontroles om goede kwaliteit. Voldoende Supply, full range, redelijke prijs, en onze producten zijn voortdurend updaten en ontwikkelen, we willen beginnen onze business Op 24-uursmuseum.nl onze goede items en service aan meer en meer kopers. Levering Wereldwijd verzending behalve sommige landen. We meestal schip door China Post Air Mail. De bestelling die u geplaatst zal worden verzonden binnen 3 dagen na ontvangst van betaling. Soms is het langer zou zijn vanwege het slechte weer, een verspilling van tijd in de douane-inklaring. dus wacht patienly wanneer U niet ontvangt uw item op tijd. Als u problemen, neem direct contact met ons. Als u speciale eisen, neem dan contact ons, regelen wij de andere verzendingen voor u. FAQs Hoe lang zal het item komen? Het kost 15-30 dagen te komen door China Post Air Mail. Zal het pakket beschadigd in de weg? Als het is, wat moet IK doen? Elke bestelling is verzonden gebruik Bubble envelop en karton. Het Beschermt de item tegen beschadiging in transit wanneer het bereikt elke klant's hand. als het pakket is beschadigd, neem dan contact Ons, wij helpen u voor oplossing. Doen u bieden een korting voor grote bestelling? Ja, we bieden een aanzienlijke korting voor grote order die over $200. Kon gebruiken andere verzendingen? Natuurlijk, Maar je moet betalen een extra verzendkosten door jezelf, kunt u begrijpen.

Tags: Goedkoop ZEROUP 5 stks/partij 25mm Ketting Hanger Instellen Antiek Brons Zilver Glas Cabochon Blank Base Benodigdheden voor Sieraden Vinden T60, Hoge Kwaliteit ZEROUP 5 stks/partij 25mm Ketting Hanger Instellen Antiek Brons Zilver Glas Cabochon Blank Base Benodigdheden voor Sieraden Vinden T60, Chinese Sieraden & Componenten Leveranciers.