Aritkeltype: Jewelry Findings
Sieraadvondsten: Aansluitingen
Materiaal: Cubic Zirconia

• connectors voor ketting maken
    materiaal: 925 sterling zilver met cubic zirkoon en verse water parel
    Plaatsen bestellingen & betalingen:
    Momenteel kunt u met Visa, MasterCard, QIWI, Western Union en bankoverschrijving, meer betalingsmogelijkheden zullen worden availabe op 24-uursmuseum.nl in de toekomst.
    Over Verzending:
    Opmerking: We Zullen verzending van uw bestelling binnen 10-60business dagen na 24-uursmuseum.nl kontroleer betaling. de koper is verantwoordelijk voor eventuele belastingen of heffingen die door hun land. import belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs.
    Retourneren binnen 1 dagen de datum van aankomst. item moet in zijn originda staat in originda package.100 % terugbetaling voor koop prijs. Verzending en verzekering worden niet terugbetaald.

Tags: Goedkoop Sieraden & componenten connectors voor sieraden ketting of armband maken 925 sterling zilver met cubic zirkoon mode, Hoge Kwaliteit Sieraden & componenten connectors voor sieraden ketting of armband maken 925 sterling zilver met cubic zirkoon mode, Chinese Sieraden & Componenten Leveranciers.