Aritkeltype: Beads
Metalen: sterling silver
Materiaal: Metaal
Item Type: Beads
jewelry making for woman: yes
925 sterling silver jewelry: yes
Material: 925 sterling Silver
Applicable Occasion: Christmas, Valentine's day, Birthday, Wedding anniversary celebration
Usage: DIY bracelets special gifts for mother wife kids lover friends
is_customized: Yes
Item Diameter: 10.18*11.33MM
2018 Club Charm More Love: yes
Fit Pandulaso bracelet & bangle: yes

• dank voor je bezoek mijn 24-uursmuseum.nl winkel, uw ultieme shopping bestemming voor authentieke zilveren bedels, charm armbanden, en murano glas kralen. alle kralen zijn individueel handgemaakt met authentieke solid 925 sterling zilver, de kralen hebben 925 stempel op elke kraal 925 Sterling zilver is een legering van zilver met 92.5% door massa van zilver en 7.5% door massa van andere metalen, meestal koper. deze mooie charm is gegoten van massief. 925 sterling zilver. dit alleen voor een kraal, ketting niet inbegrepen. Detail:
    -materiaal: 100% Authentieke 925 Sterling Zilver
    -kralen Stijl: Lock Clip Stopper Kralen/Pantents DIY Past Voor Armbanden & Kettingen
    -Colour van Kralen: Zilver Als onderstaande Foto
    -Hole Diameter: 4.5mm
    -verpakking: 1 stks/opp zak
    betaling er vele soorten betaling kunt u kiezen in 24-uursmuseum.nl. raden wij ESCROW, en creditcard betaling is ook veilig voor ons beiden, omdat er een noraml procedure, ongeveer 24 uur voor 24-uursmuseum.nl bevestigen uw creditcard informatie, tijdens deze tijd, voor de veiligheid van beide zijden, we niet mogen schip, en items worden verzonden binnen 1-2 dagen wanneer 24-uursmuseum.nl bevestigd de betaling informa tie. verzending Beleid: 1) De items worden gestuurd binnen 48 uur na bevestiging van de betaling. 2) De items kan bereiken 12-21 werkdagen. 3) Als u niet ontvangt items, gelieve ons mogelijk. terugkerende Beleid: 1) Als nodig terugkerende voor vervanging of volledige terugbetaling, gelieve ons. 2) Items moeten in hun originele staat, niet gedragen, of gewijzigd. 3) Het item kan worden geretourneerd binnen 15 dagen na ontvangst. 4) De terugkerende vergoeding is geboden door koper. Feedback: 1) wij elke inspanning om uw winkelen de meest aangename en prachtige! 2) Gelieve ons alvorens een negatieve feedback, ons een kans om uw probleem. 3) Zodra u positieve feedback voor ons, wij terugkeer hetzelfde u direct. Contact: als u problemen, neem gerust contact ons door verzenden e-mail mij, wij antwoorden binnen 24 uur. neem neutrale of negatieve feedback als een manier communiceren.

Tags: Goedkoop Pandulaso Valentijnsdag 2018 Club Charm Meer Liefde Past Originele Charms 925 Zilveren Armbanden Vrouw DIY kralen voor Sieraden maken, Hoge Kwaliteit Pandulaso Valentijnsdag 2018 Club Charm Meer Liefde Past Originele Charms 925 Zilveren Armbanden Vrouw DIY kralen voor Sieraden maken, Chinese Kralen Leveranciers.

• Khaichek

Prachtige