Fijn of mode: Mode
Artikelgewicht: 3.2g
Merknaam: pandulaso
Item Type: Beads
jewelry making for woman: yes
925 sterling silver jewelry: yes
Material: 925 sterling Silver
Applicable Occasion: Christmas, Valentine's day, Birthday, Wedding anniversary celebration
Usage: DIY bracelets special gifts for mother wife kids lover friends
is_customized: Yes
Item Diameter: 11.48*10.72*4.67 MM
Sparkling Love Charm, Clear CZ & Blue Cr: yes
Fit Pandulaso bracelet & bangle: yes

• Bedankt voor uw bezoek mijn 24-uursmuseum.nl winkel, uw ultieme shopping bestemming voor authentieke zilveren bedels, bedelarmbanden en murano glas kralen. Alle kralen zijn individueel handgemaakt met authentieke solid 925 sterling zilver, De kralen hebben 925 stempel op elke kraal 925 Sterling zilver is een legering van zilver met 92.5% door massa van zilver en 7.5% door massa van andere metalen, meestal koper. Deze mooie charm is gegoten van effen. 925 sterling zilver. Dit alleen voor een kraal, ketting niet inbegrepen. Detail:
    -Materiaal: 100% Authentieke 925 Sterling Zilver
    -Kralen Stijl: Lock Clip Stopper Kralen/Pantents DIY Past Voor Armbanden & Kettingen
    -Kleur van Kralen: Zilver Zoals hieronder Foto 'S
    -Gat Diameter: 4.5mm
    -Verpakking: 1 pcs/opp zak
    Betaling Er vele soorten betaling kunt u kiezen in 24-uursmuseum.nl. Wij stellen voor ESCROW, en credit card betaling is ook veilig voor ons beiden, want er zal een noraml procedure, ongeveer 24 uur voor 24-uursmuseum.nl om uw credit card informatie, gedurende deze tijd, voor de veiligheid van beide kanten, we zijn niet toegestaan om, en items worden verzonden binnen 1-2 dagen wanneer 24-uursmuseum.nl bevestigde de betaling informa Tie. Verzending Beleid: 1) de items worden gestuurd binnen 48 uur na bevestiging van de betaling. 2) de items kan bereiken 12-21 werkdagen. 3) als u niet de items te ontvangen, neem dan zo snel mogelijk. Terugkerende Beleid: 1) indien nodig terugkerende voor vervanging of volledige terugbetaling, neem dan contact ons. 2) Items moeten in hun originele staat, niet versleten of gewijzigd. 3) het item kan worden geretourneerd binnen 15 dagen na ontvangst. 4) de terugkerende kosten is geboden door koper. Feedback: 1) We zullen elke inspanning om uw winkelen de meest aangename en geweldig! 2) neem contact met ons voordat u een negatieve feedback, geeft ons een kans om uw probleem. 3) als je eenmaal positieve feedback voor ons, zullen we dezelfde onmiddellijk naar u. Contact Ons: Als u problemen, neem dan gerust contact met ons op door het sturen van e-mail naar mij, we zullen antwoorden binnen 24 uur. Neem neutrale of negatieve feedback als een manier om te communiceren.

Tags: Goedkoop Pandulaso Sprankelende Liefde Charm Kerst Zilveren kralen Past Vrouwelijke Mode Armbanden Voor Vrouw DIY Sterling Zilveren Sieraden, Hoge Kwaliteit Pandulaso Sprankelende Liefde Charm Kerst Zilveren kralen Past Vrouwelijke Mode Armbanden Voor Vrouw DIY Sterling Zilveren Sieraden, Chinese Kralen Leveranciers.