DoreenBeads Spacer Kralen Cilinder Antiek Zilver Gunstige wolken Patroon Gesneden Ongeveer 5mm x 3mm, gat: 2.9mm, 34 Stks DoreenBeads Spacer Kralen Cilinder Antiek Zilver Gunstige wolken Patroon Gesneden Ongeveer 5mm x 3mm, gat: 2.9mm, 34 Stks DoreenBeads Spacer Kralen Cilinder Antiek Zilver Gunstige wolken Patroon Gesneden Ongeveer 5mm x 3mm, gat: 2.9mm, 34 Stks

Merknaam: DoreenBeads
Materiaal: Metaal
Artikelvorm: Round Shape
Modelnummer: B63413
Artikelgewicht: 110 g
Fijn of mode: Mode
Aritkeltype: Beads

• HETZELFDE MEER OP APP
    Over ONS
    De reis van onze sieraden supply business gestart in 2001 , Wanneer er waren alleen 2 leden in ons team.
    Nu hebben we ontwikkeld om een team met meer dan 300 medewerkers in Azië , Europa En Amerika .
    En we zijn trots om kralen en sieraden Benodigdheden aan klanten over de wereld.
    We nog herinneren hoe blij toen we onze eerste orde in 2001, die gemotiveerd ons om elke bestelling van u.
    Als de terugkeer naar de kans u hebben gegeven aan ons, beginnen we onze business op 24-uursmuseum.nl onze goede items en service aan meer en meer kopers.
    Verpakking & Verzending
    Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is voordat u betaalt.
    Betaalmethoden
    Gewoon vertrouwen op ons betalen via 24-uursmuseum.nl Escrow via Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , En Bank Transfers .
    Feedback & After-Service
    Het is gewaardeerd dat u laat ons Positieve feedback Als u tevreden bent met onze artikelen en service.
    Gewoon gerust contact met ons op de eerste keer wanneer aan een probleem, we hebben meer dan tien jaar waardevolle ervaring in dit gebied, als een resultaat we kunnen elk probleem voor u.

Tags: Goedkoop DoreenBeads Spacer Kralen Cilinder Antiek Zilver Gunstige wolken Patroon Gesneden Ongeveer 5mm x 3mm, gat: 2.9mm, 34 Stks, Hoge Kwaliteit DoreenBeads Spacer Kralen Cilinder Antiek Zilver Gunstige wolken Patroon Gesneden Ongeveer 5mm x 3mm, gat: 2.9mm, 34 Stks, Chinese Kralen Leveranciers.

• Ojullien

Todo goed