52 Stks/2 Sets 6*11mm Antiek Zilver A-Z Letters Gat Kralen Sieraden Maken

materialen: legering
    maat: 6*11 MM gat 6 MM
    verpakking: 52 Pcs
    plaats van Herkomst: China (Vasteland )
    hoe Bestelling
    Gebruik de winkelwagen om order voor meer dan een item.
    1) We meestal accepteren betaling via
    2) zorgen Gelieve uw afleveradres correct is voordat u een betaling.
    3) uw geld is veilig in 24-uursmuseum.nl account, maak een bevestiging op 24-uursmuseum.nl en het geld nadat de goederen is ontvangen.
    voor retail items, we china post luchtpost naar rond de wereld, als u snelle verzending, u kan kiezen EMS/DHL in verzending optie of contact met ons prijs te passen.
    1) rond 5-7 werkdagen door UPS/DHL/Fedex
    2) rond 6-10 werkdagen door MES
    3) rond 15-50 werkdagen door china post luchtpost
    1). controleer onze product informatie voordat bestelling, als u niet tevreden met uw aankoop, u kunt wisselen item maar koper is verantwoordelijk voor alle extra verzendkosten.
    2). de koper moet ons binnen 3 dagen levering als ze wensen om defecte of verkeerd verzonden items.
    3) Als een vervanging niet beschikbaar, dan een terugbetaling zal worden uitgegeven met de originele betaalmethode of andere manieren.

Tags: Goedkoop 52 Stks/2 Sets 6*11mm Antiek Zilver A Z Letters Gat Kralen Sieraden Maken, Hoge Kwaliteit 52 Stks/2 Sets 6*11mm Antiek Zilver A-Z Letters Gat Kralen Sieraden Maken, Chinese Kralen Leveranciers.