16mm Gouden Zandsteen Stone Ronde CAB GEM Cabochon Sieraden Bead (10 stks/partij) H241 16mm Gouden Zandsteen Stone Ronde CAB GEM Cabochon Sieraden Bead (10 stks/partij) H241

Fijn of mode: Mode
Aritkeltype: Beads
Materiaal: Steen
Merknaam: YITOPFASHION
Artikelgewicht: 2 g
Modelnummer: H241
Artikelvorm: Round Shape
Buitendiameter: 16mm

• Materiaal: Gouden Zandsteen
    Grootte (Ongeveer): 18x13x6mm ( Diameter 16mm, Dikke 6mm)/Geen Gat
    Gewicht (Ongeveer): 2 g/stks
    Hoeveelheid: 1 partij (10 stks)
    foto 's zijn genomen onder licht, Dus kleuren kunnen onvermijdelijk enigszins van afgebeeld.
    de bovenstaande item is gewoon een vertegenwoordiger, ontvangt U een vergelijkbaar item.
    Let:
    1. Order 5 USD via China Post Gewone Kleine Packet Plus & 24-uursmuseum.nl Saver Verzending 24-uursmuseum.nl. (geen Tracking numer: Kan niet track verzending informatie. Geschatte Levering: 39-60 werkdagen.)
    2. Order > 5 USD via China Post Geregistreerde Luchtpost & 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending 24-uursmuseum.nl. (bieden Tracking numer. Geschatte Levertijd: 15-60 werkdagen.)
    3. kopers nodig om extra voor vracht, wilt u via 24-uursmuseum.nl Premium Verzending 24-uursmuseum.nl & DHL & EMS . (bieden Tracking numer. Geschatte Levertijd: 5-14 werkdagen.)
    Contact:
    als u vragen over van mijn items, neem gerust contact me. ik ben zeer blij antwoorden alle vraagt. door het verschil tijdzone tussen GuangZhou en uw locatie, soms het antwoord zal worden uitgesteld. wees geduldig, dank u.

Tags: Goedkoop 16mm Gouden Zandsteen Stone Ronde CAB GEM Cabochon Sieraden Bead (10 stks/partij) H241, Hoge Kwaliteit 16mm Gouden Zandsteen Stone Ronde CAB GEM Cabochon Sieraden Bead (10 stks/partij) H241, Chinese Kralen Leveranciers.