Merknaam: HZSHINLING

end
    = = = welkom om onze 24-uursmuseum.nl winkel! = = =
    Beschrijving
    maat: Dia: 2.5 cm Met 50 cm keten (extra keten 5 cm) (als u elke grootte, gelieve ons) (1 inch = 2.54 cm) MOQ: 1 st kleuren: Zilver , brons, Zwart, Koper Craft: Handgemaakte pakket: Elk in een gaas tas . gelegenheid: Elke gewicht: Ongeveer 10g
    Clear 's:
    - -- --------- verzending ------------
    Mix Order
    maar stuurde het pakket is normaal. alsjeblieft \\ geen zorgen over. bedankt voor uw geduld.
    Mix Order > 7 $, 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending (heeft een tracking-nummer & Internationale verzending informatie)
    Mix Order > $150, Gratis Verzending door EMS of DHL ------------ Details ------------ 1. 100% Nieuw En Hoge Kwaliteit. 2. Materiaal: Legering, Glas 3. Kleur: zilver, brons 4. Ketting Lengte: 45 + 5 cm/17.71 + 1.96 inch 5. Hangers grootte: 2.8 cm * 3.6 cm/1.1*1.41 inch 6. P endant glas Diameter: 2.5 cm/0.98 inch ------------ pakket Inhoud ------------ pakket: 1 * ketting in uitstekende staat, kopen met vertrouwen! de kleuren kunnen verschillende als het verschil display, pls begrijpen.

Tags: Goedkoop Wereld Steampunk Hoge Kwaliteit Unisex Glas Hanger Ketting Top Selling Warcraft Punk Mode Ketting, Hoge Kwaliteit Wereld Steampunk Hoge Kwaliteit Unisex Glas Hanger Ketting Top Selling Warcraft Punk Mode Ketting, Chinese Hanger Kettingen Leveranciers.

• Kotakbas86

Alles is prima. Het was dringende, koos een product epAcket vloog het snel. Meer van onze mail tupili, in algemene, alle shikos!

• Mooseassster

• Artem Arrr