Fijn of mode: Mode
Materiaal: Kristal
Modelnummer: Wedding Shoulder Necklace
Compatibiliteit: All Compatible

• Welkom op onze winkel U kunt ook: Product Show JaneVini Luxe Crystal Parels Vrouwen Bruiloft Schouder Chain Hals. lace Bloemen White Lace Kralen Bridal Schouder Kettingen Sieraden Feedback & Contact Ons Als u tevreden bent met mijn artikelen en service, doe me een plezier om positieve feedback. Uw goede feedback wordt zeer gewaardeerd. Als je voelt dat je niet gaat laat me positieve feedback, aarzel comfortabel te laten me weten eerst. IK zal u een goede oplossing. IK ben blij te beantwoorden elke vraag die u heeft, dus aarzel niet om contact me. IK zal proberen mijn best om u niet later dan 24 uur, dat we zijn uitgeschakeld in het weekend. Er zijn vele betaalmethoden beschikbaar op 24-uursmuseum.nl. u kunt een methode die het meest geschikt is voor u. Om uw belangen te beschermen, zal uw betaling tijdelijk worden gehouden door 24-uursmuseum.nl, en zal niet worden vrijgegeven aan ons totdat u uw bestelling en zijn tevreden over. Terugkeerbeleid Defecte, beschadigde of verkeerd verzonden items in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Bij het aanvragen van uw terugbetaling, wees klaar om ons foto's waarop duidelijk de probleem met de items. Als u denkt dat uw items werden beschadigd tijdens de verzending, we zullen moeten foto's waarop de beschadigde verpakking als "Bewijs van de Schade" documentatie van uw levering carrier om uw terugbetaling.

Tags: Goedkoop JaneVini Luxe Crystal Parels Vrouwen Bruiloft Schouder Ketting Bloemen White Lace Kralen Bridal Schouder Kettingen Sieraden, Hoge Kwaliteit JaneVini Luxe Crystal Parels Vrouwen Bruiloft Schouder Ketting Bloemen White Lace Kralen Bridal Schouder Kettingen Sieraden, Chinese Hanger Kettingen Leveranciers.