220307

quantity: one piece
packing: oppbag
Length: 45cm with 5cm tail chain

• materiaal: zink en strass keten: snake kettingen kleur: dull zilver plated emaille kleur: mix kleur pedant grootte :( ongeveer) 4.4*2.7 cm ketting lengte: (ongeveer) 45 cm met 5 cm trail keten chains dikte: 1.2 cm hoeveelheid: een stuk
    verzending:
    Q: heeft u de gratis verzending?
    A: Ja, we hebben. We meestal de bestelling verzonden u via China Post Gewone Kleine Packet Plus.
    Q: Hoe over het?
    een: Het meestal ongeveer 40-60 werkdagen voor de levertijd, en het is niet stabiel. is esay om verloren! het ook niet worden gevolgd.
    Q: heeft u de betere verzending manier?
    een: U kunt de China post Geregistreerde Air mai, epacket, 24-uursmuseum.nl standaard verzending of de express manier (zoals DHL, Fedex...) ze zijn stabiel en kan worden gevolgd.
    Q: De china post regestered luchtpost, epacket, 24-uursmuseum.nl standaard verzendkosten behoeften de koper betalen de verzendkosten, kan u ook de gratis verzending??
    A: Ja, als uw bestelling totale vergoeding is over dan 10 USD. dan geven wij u ook de gratis verzending via de China post geregistreerde luchtpost, epacket, 24-uursmuseum.nl standaard verzending.

Tags: Goedkoop Fashion Mix Kleur Enamel Lichtmetalen Autism Awareness Lint Hanger Ketting een stuk 4.4 CM xy123, Hoge Kwaliteit Fashion Mix Kleur Enamel Lichtmetalen Autism Awareness Lint Hanger Ketting een stuk 4.4 CM xy123, Chinese Hanger Kettingen Leveranciers.

• Olena E86

Hield het wel!