grootte: S, M, L, XL
Afdichtingen: Riem
Geslacht: Vrouwen
Buitenkleding: Wool & Blends

• zwart Ruche Warme Winterjas Vrouwen Turndown Lange Jas Kraag Overjas Vrouwelijke Casual Herfst 2017 Khaki Sjerpen Riem Bovenkleding
    Basic Informatie 100% Nieuwe met tag effen kleur ontworpen zwart Ruche Warme Winterjas Vrouwen
    seizoen: Herfst, Winter
    Product Show
    Warm Prompt
    1. vanwege computer monitor en de werkelijke schieten helderheid en andere redenen, zal een bepaalde kleur verschil.
    de uiteindelijke kleur raadpleeg onze werkelijke goederen. dit weet voordat je kopen. dank u!
    meer Items
    Items: wilt u meer producten zien, zie link hieronder
    Betaalmethode
    We ondersteunen de volgende betaalmethoden. alle betalingen op 24-uursmuseum.nl zijn verwerkt door Alipay.
    verzending:
    1. 80% van bestellingen binnen twee werkdagen. 95% van bestellingen binnen drie ~ vijf werkdagen.
    2. russische vrienden let: vul ontvanger volledige naam wanneer u volgorde vanwege de beleid van Russische Postkantoor, anders je waarschijnlijk niet kan ontvangen parcel succes.
    3. Dan bieden ons uw gedetailleerde adres, telefoonnummer en postcode, en ervoor ze correct zijn. We niet verantwoordelijk voor mislukt levering veroorzaakt door die de client niet bieden juiste ontvanger informatie wanneer plaats bestelling.

Tags: Goedkoop Zwart Ruche Warme Winterjas Vrouwen Turndown Lange Jas Kraag Overjas Vrouwelijke Casual Herfst 2017 Khaki Sjerpen Riem Bovenkleding, Hoge Kwaliteit Zwart Ruche Warme Winterjas Vrouwen Turndown Lange Jas Kraag Overjas Vrouwelijke Casual Herfst 2017 Khaki Sjerpen Riem Bovenkleding, Chinese Wol & Blends Leveranciers.