Voor Geely Emgrand X7, EmgrarandX7, EX7, SUV, Auto distributieketting reparatie kit Voor Geely Emgrand X7, EmgrarandX7, EX7, SUV, Auto distributieketting reparatie kit Voor Geely Emgrand X7, EmgrarandX7, EX7, SUV, Auto distributieketting reparatie kit Voor Geely Emgrand X7, EmgrarandX7, EX7, SUV, Auto distributieketting reparatie kit

Voor Geely Emgrand X7, EmgrarandX7, EX7, SUV, Auto distributieketting reparatie kit

€75.14
Op voorraad
2360

Aritkeltype: Fastener & Clip
Merknaam: YLCARPART
Feature: O car parts


 • Dear! Het fit volgende auto. Car Maker Auto Model Cilinder Volume Jaar Motor Type Geely GX7
  1.8L 2011 ~
  JL-4G18
  CVVT Geely GX7 2.0L 2012 ~
  JL & delta;-4G20 DVVT
  Geely GX7 2.0L 2014 ~
  JLD-4G24
  CVVT
  Volgens volgende uw auto cilinder volume te kiezen.
  contact met ons op 1. beste kopers! Van harte welkom om onze winkel. Neem dan contact met ons op via e-mail of trademanager. Wij antwoorden binnen 8 uur. winkelen 1. de goederen zullen worden verzonden binnen 72 uur na betaling ontvangen. 2. de gratis verzending is traag, het nodig 18-60 werkdagen, wees geduldig. Als je wilt andere koerier bedrijf om uit te kiezen, je moet betalen voor de vracht andere, neem dan contact met ons op. 3. als je niet het punt ontvangt na 60 dagen, neem dan contact met ons op. Wij zullen alles in het werk om het probleem op te lossen. 4. indien de goederen die u bestelt is gratis verzending, waardoor de verkoper zelf- geselecteerde koeriersbedrijven te vervoeren. Maar affirmatory levertijd is hetzelfde. betaling 1. we accepteren betaling via 24-uursmuseum.nl. 2. als je niet weet hoe om te betalen voor het, neem dan contact met ons op. garantie en terugkeerbeleid 1. alle producten worden gecontroleerd en getest voor aflevering. 2. indien de goederen defect is, neem dan contact met ons op binnen 3 dagen na levering. 3. de prijs niet inbegrepen de douane. feedback 1. uw positieve feedback en vijf sterren zal zeer op prijs gesteld als u tevreden bent met onze producten of diensten. 2. geef ons een kans om u te helpen het probleem op te lossen voordat het verlaten van een neutrale of negatieve feedback of open een geschil op de site. 3. we de zorg over onze klanten en zullen proberen ons best om u te helpen.

  Tags: Goedkoop Voor Geely Emgrand X7, EmgrarandX7, EX7, SUV, Auto distributieketting reparatie kit, Hoge Kwaliteit Voor Geely Emgrand X7, EmgrarandX7, EX7, SUV, Auto distributieketting reparatie kit, Chinese Auto Bevestiging & Clip Leveranciers.

 • Recensies (0)

  Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten