Aritkeltype: Interior Mouldings
Artikelhoogte: 00inch
Fits for: Ford Focus 2012

• OPMERKING:
    veroorzaken hetzelfde model auto kan anders geproduceerd in verschillende land. gelieve zorgen de deel van uw auto als onze foto toont, of het zal niet fit, eventuele verschillen, u contact met ons voor aankoop, bedankt!
    100% nieuw en Goede kwaliteit
    materiaal: Gemaakt Van Hoge kwaliteit ABS Plastic
    kleur: Als foto
    strikte Factory QC test, hoge Kwaliteit gegarandeerd
    Item Montage:
    Fit voor Ford Focus 2012
    installatie:
    gemakkelijk geïnstalleerd en Geen modificatie nodig, 3 M tape is achter.
    1. Pleas schoon de oppervlak voordat installatie.
    2. Vergelijken de positie en aanpassen.
    3. scheur de sticker en stok het.
    4. Druk het om het stok sterk.
    pakket omvat: 1 St Handrem Cover Trim
    1. Meest items ONDER 2 KG worden gepromoot met GRATIS VERZENDING (geselecteerde landen) door China post of Singapore Post, als u het product dringend, gelieve ons zo mogelijk via ons een bericht, zouden we de snellere levering voor u!
    2. bestellingen worden verwerkt in tijd na het betaalinstrument.
    3. We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres MOET uw verzendadres.

Tags: Goedkoop 1 st Interieur Verchroomde Hand Brake Parking Strip Trim Handremzak Sequind Decoratie Past Voor Ford Focus 2012 Auto covers, Hoge Kwaliteit 1 st Interieur Verchroomde Hand Brake Parking Strip Trim Handremzak Sequind Decoratie Past Voor Ford Focus 2012 Auto-covers, Chinese Interieur Mouldings Leveranciers.