Thema: Mascotte
Merknaam: JINHONGBO
Regionale eigenschap: Porselein

• welkom in onze winkel
    mijn beste vriend, alle mijn items zijn chinese arts decoratie, het kan collectable, ik verzamel ze van folk, dus Ik ben zorgen het bestaan van de echte, maar het is niet antieke, als er een probleem wanneer u uw pakket, aarzel niet om us. ik moet blij te lossen het vriendelijk. het onmogelijk om vraagstukken als we niet weten over hen! Als u niet 100% tevreden met uw aankoop, gewoon terug de item En krijgen geheel terugbetalen Of we zullen graag. inclusief verzendkosten, wilt u terugkeer item. gelieve ons om een tracking-nummer voordat Ik terug uw alle geld. goederen zonder item nummer worden NIET geaccepteerd.
    Feedback:
    mijn Vriend Wij handhaven hoge normen van uitmuntendheid en streven naar 100% klanttevredenheid! Feedback is ons erg belangrijk.
    wij verzoeken u contact onmiddellijk VOOR u ons neutrale of negatieve feedback, zodat we naar tevredenheid adres uw zorgen.
    het onmogelijk om vraagstukken als we niet weten over hen! 1. Alle bestellingen worden binnen 2 ~ 5 day. 2. We alleen het pakket naar het adres op uw Alixepress. zorg ervoor dat de adres correct op Alixepress. We niet verantwoordelijk voor de vertraging of pakket verloren als het adres onjuist. 3. We bieden Verzending manier, ons, de levertijd is binnen 2-3 werkdagen door FedEx; naar Canada, australië, Koninkrijk, het express periode is binnen 3-5 werkdagen; naar andere landen, het express periode is binnen 4-7 werkdagen. voor meer details, gelieve ons via 24-uursmuseum.nl bericht. invoerrechten, belastingen en kosten niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. deze kosten zijn de koper \\ \\ \\ verantwoordelijkheid. 1. Alle items moet worden geretourneerd naar ons binnen originele staat. 2. Terugbetaling of Uitwisseling is beschikbaar. 3. We zijn alleen verantwoordelijk voor kwaliteit probleem van onze producten, niet inclusief Kunstmatige Schade. 4. Kopers verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten. 5. We waarderen uw positieve feedback, alsjeblieft contact voordat u negatieve feedback, wij proberen ons best om problemen voor u. 1. Als u tevreden met deze transactie, wij hopen dat u kan ons een positieve commentaar en volledige 5-stars Gedetailleerde Verkopersbeoordelingen, die van vitaal belang voor de groei van ons bedrijf. 2. NIET laat ons 1, 2 of 3-star Gedetailleerde Verkopersbeoordelingen omdat zij gelijk zijn aan negatieve feedback. 3. We zorg onze klanten en zal altijd proberen ons best om u. voordat u zijn klaar om een neutrale of negatieve feedback, alsjeblieft contacteren om een tevreden oplossing. geef ons de kans lossen een probleem, we begrepen de zorgen en frustraties u zou hebben, en zullen proberen ons best om de problemen. negatieve feedback kan de problemen. 4. Als u vragen, gelieve ons via 24-uursmuseum.nl bericht. 5 we reageren uw e-mails binnen 24 uur op werkdag en 48 uur op weekend.

Tags: Goedkoop 11 "China messing koper gesneden feng shui lucky dragon phoenix standbeeld (D0426), Hoge Kwaliteit 11 "China messing koper gesneden feng shui lucky dragon phoenix standbeeld (D0426), Chinese Beelden & Sculpturen Leveranciers.