10 stks/set Leuke Witte Konijntjes Beeldje Standbeeld Landschap Voor Fairy Tuin

SKU: FZ7005

• Beschrijving
    100% nieuw en hoge kwaliteit
    Leuke en mini konijnen ornament
    Essentieel voor micro landschap DIY landscaping
    Grote tuinieren rekwisieten, geschikt voor kleine decoratieve tuinieren
    Perfect voor elke miniatuur tuin, poppenhuis etc
    Ook geweldig als een decoratie in kamer
    Spcification
    Materiaal: Hars
    Kleur: Wit
    Totale Grootte: ca. 0.79*0.59*0.91 inch/2*1.5*2.3 cm
    Pakket inbegrepen:
    10x Miniatuur konijnen
    Betaling: 1). voordat u de bestelling plaatst, gelieve te bevestigen details met ons op als u vragen. 2). gelieve te betalen voor de bestelling binnen 2 dagen nadat u de bestelling plaatst. 3). Zorg ervoor dat het Adres/Telefoonnummer (mobiele telefoon)/Postcode u links correct zijn. We zullen de goederen verzenden naar u volgens het adres in uw 24-uursmuseum.nl bestelling. Als u het adres te wijzigen, mail ons dan voordat we de pakket. 4). wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele lokale heffing of belasting van uw land. de gratis verzending prijs omvat niet de Import belastingen. Verzending: 1). uw bestelling wordt verwerkt binnen 3-5 werkdagen na uw betaling. 2). China Post Air Mail duurt meestal ongeveer 15-40days te komen op uw adres (in feestdagen moet langer ); EMS moet 5-10 werkdagen; Fedex moet 4-8 werkdagen, DHL en UPS duurt 3-7 werkdagen. 3). We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging van de orders als we ze hebben verzonden. Omdat de snelheid van de scheepvaart is buiten onze controle. Als u een probleem, gelieve u contact met ons op de eerste keer. 4). alle invoerheffingen of vergoedingen zijn de koper verantwoordelijkheid. 5). gerust Contact met ons met verzending probleem, bieden wij u bevredigend antwoord. Niet een geschil optionally. Nogmaals bedankt!! Feedback: 1). positieve feedback is zeer belangrijk voor ons. Laat 5 ster in feedback aan ons als u tevreden bent met onze producten en service. Wij bieden u de beste prijs en betere service wanneer u een bestelling de volgende keer. 2). mail ons voor vertrek geen negatieve feedback of het openen van een geschil op 24-uursmuseum.nl. we zullen proberen ons best om uw probleem. Wij zullen u helpen om het probleem. Geef ons de mogelijkheid om eventuele probleem. We begrijpen het verdriet je zou kunnen hebben indien de bestelling verkeerd gaat, maar we zullen proberen ons best om u de tevreden resultaten. 3). We zorg over onze elke klant, en we zullen altijd klaar om u te helpen. We hopen op lange termijn zakelijke relatie met u!

Tags: Goedkoop 10 stks/set Leuke Witte Konijntjes Beeldje Standbeeld Landschap Voor Fairy Tuin, Hoge Kwaliteit 10 stks/set Leuke Witte Konijntjes Beeldje Standbeeld Landschap Voor Fairy Tuin, Chinese Beeldjes & Miniaturen Leveranciers.

• S Gorbach68

Super, dank u zeer. Konijntjes hebben bereikt ekspresowo en zijn przesłodkie. Jouwe

• Shine King 2005

In plaats van 10 stuks in pack was 9 stuks