Stijl: Retro and Nostalgic/Old Furniture
Thema: Liefde
Materiaal: Hars

• Kenmerken:
    -Voor decoratief gebruik alleen, geen speelgoed.
    -Mooi design en uitstekende afwerking.
    -Retro vintage antieke, thuis decoratieve ornamenten, klassieke telefoon telefoon model beeldje standbeeld.
    Specificatie:
    Brand new en hoge kwaliteit!
    Materiaal: Natuurlijke Hars
    Size (L * W * H): app 19*10*16 cm/7.5 ''* 3.9'' * 6.3''
    Kleur: Black & Gold
    Hoeveelheid: 1 pc
    Pakket inbegrepen:
    1 x Vintage Roterende Telefoon Model
    Opmerking:
    1. door het verschil tussen de verschillende monitoren, kan het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het item.
    2. staat u 1-2 cm verschillen als gevolg van handmatige meting.
    U kunt ook volgen de link om de details voor hoe de winkelwagen.
    Betaling
    1. 24-uursmuseum.nl accepteren de volgende betaalmethoden: Visa, mastercard, QIWI, western union en t/t (bank tranfer) 2. koper beschermen: 24-uursmuseum.nl alleen los betaling aan ons nadat u bevestigen deliever van uw bestelling. Verzending 1. gratis verzending stuur door China Post Air Mail, naar Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, verenigde Staten zal meestal 15 tot 30 dagen aan te komen, de rest landen in de wereld zal hebben meestal ongeveer 20 tot 50 dagen aankomen. Als de mogelijkheid van smalle casual buiten onze controle, sommige percelen kan worden uitgesteld, nemen meer dan 30 of 50 dagen aankomen. 2. als u de goederen dringend, kies verzendmethode EMS, DHL of Fedex en betalen extra verzendkosten (5-10 dagen om je aankomt). Service 1. als er een probleem van producten, neem dan contact ons eerste en we kunnen onderhandelen over het. We zullen proberen ons best te lossen het tevredenheid. Als je echt don niet wilt, stuur ze terug naar ons binnen 7 dagen, en Je moet de terugkeer verzendkosten. Na we de terugkeer goederen, we geef je een volledige terugbetaling. 2. u kunt contact met ons bu trademanger hoe te kopen een bericht of e-mail ons, dit project zullen we antwoord u binnen 24 uur, en binnen 36 uur op weekend. onze werktijd: AM 8: 00 ~ PM 22:00 (Beijing tijd) Feedback 1. U en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons. Laat positieve feedback en 5 sterren als je saticfied met out items en service.

Tags: Goedkoop 1 pc Vintage Roterende Telefoon Standbeeld Antieke Shabby Oude Telefoon Figurine Decor Model, Hoge Kwaliteit 1 pc Vintage Roterende Telefoon Standbeeld Antieke Shabby Oude Telefoon Figurine Decor Model, Chinese Beeldjes & Miniaturen Leveranciers.

• Matvei2907

Is prachtig