grootte: M
Stijl: Casual
Modelnummer: YJ-007

• betaling
    1) 24-uursmuseum.nl ondersteunt Visa, MasterCard, Maestro Pinpas, en overschrijving via banken. om meer leren over betaalmethoden op 24-uursmuseum.nl, raadpleeg http://help.24-uursmuseum.nl/payment_faq.html.
    2) Gelieve betaling binnen 3 dagen van uw bestelling als mogelijk. zullen We gewoon de goederen u volgens het adres dat u in 24-uursmuseum.nl schreef, als je wil veranderen, laat een bericht bij de order.
    verzending
    1) Wanneer je een order, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. We sturen de artikelen binnen 2-5days uw betaling is volledig geverifieerd.
    2) We niet garanderen levertijd op alle internationale zendingen (vooral voor de china air mailpost) vanwege verschil in inklaring keer in landen, die invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd.
    Size
    alle afmetingen zijn gemeten hand, kan er 2-3 cm afwijkingen.
    kleuren
    verschillen in kleur kan worden veroorzaakt door een andere redenen zoals kleur reflectie in de monitor, verlichting, achtergrond etc. Echter, als u geloven dat het item ontvangen is verkeerde kleur, gelieve ons zien als een terugkeer of terugbetaling is mogelijk.

Tags: Goedkoop Winter dubbeldeks bonnet mutsen drie konijn haar bal oor bescherming warm konijnenbont gebreide hoed voor vrouwen plus fluwelen cap, Hoge Kwaliteit Winter dubbeldeks bonnet mutsen drie konijn haar bal oor bescherming warm konijnenbont gebreide hoed voor vrouwen plus fluwelen cap, Chinese Skullies & Mutsen Leveranciers.