Aritkeltype: mechanische horloges
Bandmateriaal: Roestvrijstaal
Band Breedte: 20mm
Dozen & Omhullingen: geen pakket
wijzerplaat venster type materiaal: saffier kristal
Bandlengte: 22inch
Geslacht: Mannen
Verplaatsing: Automatic Self-Wind

• superb hoge kwaliteit uitstekende conditie beschrijving beweging: Automatische (zelf wikkeling) beweging Dial: blauw dail Case diameter: 40mm zonder kroon (schroef down kroon)
    Case dikte: 14mm functie: datum Case materiaal: Solid 316L rvs met unidirectionele bezel Bezel: gouden keramische bezel armband: rvs met deployment sluiting Lug: 20mm 30 m waterbestendigheid glas: sapphire glas invoerrechten, belastingen en kosten niet inbegrepen in de prijs of
    verzendkosten. deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid.
    controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze
    extra kosten voorafgaand te bieden/kopen.
    betaling: momenteel u kunt betalen met Moneybookers, Visa, MasterCard, Western Union en bankoverschrijving. u kunt ook betalen met geselecteerde pinpas met Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B en Euro6000. meer betaling opties zal beschikbaar op 24-uursmuseum.nl in de toekomst. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- verzending: 1). We kan vervoer om alle onderdelen van de wereld. 2). in transit: vervoer varieert met verschillende verzendmethoden en de afstand. 3). levertijd voor referentie: DHL: 5-8 Werkdagen aankomen. verschillende landen verschillende port EMS: 7-15 Werkdagen aankomen. verschillende landen verschillende port China Post Luchtpost (China Post Air): 15-39 Dagen aankomen. --- het is Gratis verzending service! 1. kies je modus van transport, uitleggen je had overeengekomen vervoer van tijd. 2. wanneer wij uw bestelling, betaling na succes, wij garanderen 1-3 dagen, verzending, volgnummers en verzending informatie worden verzonden onmiddellijk na verzending. 3. levertijd afhankelijk van bestemming, de verzendmethode Kiezen en andere factoren, het kan duurt tot 15-39 dagen. als u niet het item na 29 dagen, gelieve ons, we onderzoeken en de levering probleem. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- merken: 1. we de percelen binnen 3 dagen na koper betaling is geverifieerd door 24-uursmuseum.nl. 2. Onze prijzen is niet met de bestemming douanerechten. wij alleen verantwoordelijk voor de China douane probleem. 3. zoveel mogelijk om de bestemming douane duty kunnen we verklaren lage prijs. In algemeen, verklaren wij de prijs is $25. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Terugkeerbeleid: wilt u ontvangen de items ruilen, u moet ons binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. En u moet betalen de extra gemaakte verzendkosten en de items moeten worden gehouden in hun originele status. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Feedback: omdat uw feedback is zeer belangrijk voor onze business ontwikkeling, wij nodigen u om positieve feedback voor ons als u zijn tevreden met ons product en service. Het duurt maar je 1 minuut. dank u! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Returns: We doen ons best om onze elke klant het beste dat we kunnen. wij betalen voor items binnen 14 dagen ontvangst ervan, welke reden. een volledige terugbetaling zal worden gegeven als items worden teruggestuurd in hun originele staat. Merchandise beschadigde of ontbrekende onderdelen is niet gerestitueerd. kopers verantwoordelijk voor retourzending met juiste verpakking. op ontvangst items, wij betalen u onmiddellijk. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- garantie & Onderhoud: wij bieden 1 maand vervanging en 12 maanden onderhoud garanties. Items kan vervangen tijdens de eerste maand of onderhouden voor het eerste jaar. Kopers zijn alleen verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten voor garantie items. (In de meeste gevallen koper alleen het probleem onderdelen plaats van de gehele pakket.) voor terugkerende items, zorg dat je onze (de verkoper) retouradres, en schrijf " gift " op de levering detail vel. gebruik gewone post en ons de tracking-nummer. zodra we ontvangen de items, wij repareren of wisselen ze ASAP.

Tags: Goedkoop 40mm bliger blauw dial saffierglas Rood & zwart bezel GMT datum automatische mannen horloge, Hoge Kwaliteit 40mm bliger blauw dial saffierglas Rood & zwart bezel GMT datum automatische mannen horloge, Chinese Mechanische Horloges Leveranciers.