Modelnummer: ZFY146TE
Merknaam: TECHSTABLE
Materiaal: Koolstofstaal
Type: Wrench Set

• Product Bijzonderheden: Naam: 94 pcs Auto Reparatie Tool Set Grootte: ongeveer 380*280*75mm Gewicht: ongeveer 6.2 kg Sommige Details: Universele gewrichten: 1/2,1/4 serie 1/2 Serie Mouwen: 14/15/16/17/18/19/20/21/22/24/ 27/30/32mm 1/4 Serie Mouw: 4/4.5/5/5.5/6/7/8/9/10/11/ 12/13/14mm Inbussleutel Opmerkingen: Door het verschil tussen de verschillende monitoren, het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het item. Staat u 0.5-1 cm fouten door handmatige meting. Dank u! Kenmerken: Brand new en hoge kwaliteit Verzending en levertijd. Verzending tijd: Alle bestellingen worden verzonden binnen 3 werkdagen na uw betaling. Levertijd: 1. Singapore post: Ongeveer 15-35 werkdagen aan te komen, 2. China Post Air Mail: Ongeveer 15-90 werkdagen aan te komen. 3. DHL, UPS, Fedex: Ongeveer 5-15 werkdagen aan te komen 4. EMS: Ongeveer 7-15 werkdagen aan te komen Terugkeer en terugbetaling. 1. neem contact met ons voordat u uw bestelling terug, wij vertellen u het retouradres, na ontvangst van het pakket, zullen we terug of ruilen aan u. 2. de geretourneerde artikel moet in originele staat. Wij zijn in staat om uw geld zonder verzendkosten. 3. alle terugbetaling zal worden teruggestuurd naar uw betaalrekening, ongeveer 4 ~ 7 werkdagen. Verantwoordelijkheid en plicht. 1. We alleen een bevestigd adres en geadresseerde door 24-uursmuseum.nl. Voordat je betaald, zorg ervoor dat uw adres en geadresseerde in 24-uursmuseum.nl. 2. de verzendkosten niet inbegrepen alle belastingen en vergoeding. Elke lading en vergoeding is koper verantwoordelijkheid. Koper of geadresseerde moet beer en betalen alle belastingen en kosten van pakket wanneer het pakket aangekomen in bestemming land. Contact ons. Als u problemen, neem dan onmiddellijk een e-mail.

Tags: Goedkoop TECHSTABLE 94 pcs Auto Reparatie Tool Set Auto zorg combinatie ratelsleutel handleiding set van automotive hardware instrumenten, Hoge Kwaliteit TECHSTABLE 94 pcs Auto Reparatie Tool Set Auto zorg combinatie ratelsleutel handleiding set van automotive hardware-instrumenten, Chinese sleutel Leveranciers.