Gat Diameter: 18.9mm
Color: Silver/Blue
Size: 196*196*20mm
Drill specification: 1.0mm, 1.5m,2.0mm,2.5mm,3.0mm
Scope of application: Woodworking tools, punching

• DIY Twist Boren Set 1.0-3.0mm Houtbewerking Boren Tool Semi-Automatische Handboor Machine Boor Houtbewerking gereedschap
    Type: Twist Boren Set
    Materiaal: Hoge Snelheid Staal
    Kleur: Zilver/Blauw
    Grootte: 196*196*20mm
    Toepassingsgebied: Houtbewerking gereedschap, ponsen
    Boor specificatie: 1.0mm, 1.5 m, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm
    Verzending Voorwaarden: We zullen uw bestelling na ontvangst van uw betaling. Voor elke bestelling, we zullen dubbel controleren wanneer wij het. Gratis Verzending hier is 24-uursmuseum.nl standaard verzending. Als u wilt kiezen snelle verzending als DHL/UPS/EMS, de extra kosten zullen worden betaald in u. 1). 24-uursmuseum.nl Standaard Distributie: naar de meeste landen. Het duurt ongeveer 25-40 Werkdagen komen. 2) voor EMS/DHL/UPS, duurt 5-8 dagen aan te komen. 3) russische kopers gelieve uw volledige naam. Als gevolg van de Russische post beleid aanpassing, kopers meestal alleen volledige naam ontvangst. Dank u. 4). Als de koper uit Brazilië, als u wilt kiezen snelle verzending als DHL/UPS/EMS, in dit geval, moet u uw btw-nummer voor betaling of kunnen we niet sturen u, dank u. Tarief Termen: Meest klanten zal vragen ons over tarieven. Sorry, wij zijn niet verantwoordelijk voor douanerechten. Kunnen We een lagere waarde en sturen een bestelling als een geschenk aan u. Als uw land heeft een strikte beleid op import bestellingen, stuur ons een bericht bij het bestellen. Zullen We schrijven de waarde u wilt verklaren. Na-sales service: Vragen over het product, neem dan contact ons. We zullen u zo snel mogelijk. We werken om u met hoogwaardige producten en diensten. Als u tevreden bent met onze producten, geef 5 sterren en positieve feedback. Dit zal ons aanmoedigen om beter te doen. Dank u!

Tags: Goedkoop DIY Twist Boren Set 1.0 3.0mm Houtbewerking Boren Tool Semi Automatische Handboor Machine Boor Houtbewerking gereedschap, Hoge Kwaliteit DIY Twist Boren Set 1.0-3.0mm Houtbewerking Boren Tool Semi-Automatische Handboor Machine Boor Houtbewerking gereedschap, Chinese Boren Leveranciers.

• Fsv 2007

De kwaliteit zijn Ok. Werkt goed.

• Kav Avto

De eerste koppel is moeilijk te initiëren .. Het doesnt spin goed .. Zodra u ve overwinnen de eerste bit, het werkt gemiddelde, maar dont laat de spindel breiden volledig, omdat dan de boor blokken voor een beetje weer ..

• Svetlanaskur

On-time levering en goede ontvangen als per de bestelling