Hout Draaibank 4 "/100mm Zelf-center Chuck met Stap Kaken

Hout Draaibank 4 "/100mm Zelf-center Chuck met Stap Kaken

€61.21
Op voorraad
210056

Type: Power Tool Parts
Merknaam: GICIL TOOLS

 • De nieuwe verbeterde 4 "hendel scroll chuck biedt een zeer veelzijdige chuck een zeer concurrerende pric Deze chuck kenmerken een uitbreiden capaciteit en een aanbestedende capaciteit Precisie cnc kunt de kaken te bewegen soepel en vrij terwijl uitvoeren een standaard scrolling action Beschrijving: 4 "4-Kaak Zelfcentrerende Een Manier Chuck
  01) Chuck met zelfcentrerende
  02) Grips intern en extern te houden ronde en vierkante werkstuk
  03) de chuck past een breed scala van houtbewerking draaibank Als u andere maten van draad, kunt u aankoop een adapter in mijn winkel. Rusland klanten, laat dan uw volledige naam omvat 3 woorden in uw bestelling. Brazilië klanten, laat dan uw CPF nummer in uw bestelling. Argentinië klanten, laat uw Cuit of Cuil nummer in uw bestelling. Chili klant, laat uw SLEUR nummer in uw bestelling.

  Tags: Goedkoop Hout Draaibank 4 "/100mm Zelf center Chuck met Stap Kaken, Hoge Kwaliteit Hout Draaibank 4 "/100mm Zelf-center Chuck met Stap Kaken, Chinese Tool Onderdelen Leveranciers.

 • Recensies (2)

  • Lucas Fvk

   Helaas kan IK niet geven een positieve beoordeling. Er zijn twee redenen: de eerste is van technische oorsprong. Uit de bijgevoegde foto's we merken een zeer slechte verwerking zorg. De tweede is gekoppeld aan de uiteindelijke prijs met douane belastingen (20.40 euro) die is overmatige voor de kwaliteit van het product.

  • Lisenkova Domo

   ZE NOOIT VERZONDEN MIJN PEDIDIO, NIET CONT Het is TARON, EN BLIJKBAAR NIET ZAL IK HET GELD WINKELEN... NIEMAND HEEFT R Het is PONSABLE IK VOEL Het is TAFADO... EN is Het DE TWEEDE TIJD,, IK GELOOF DAT NOOIT OPNIEUW KOPEN VOOR Aliexpres

  Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten