Merknaam: DIYWORK
Toepassing: Wood Working Tool
Pakket: polybag
Number of Pieces: 1

• kenmerken: 100% nieuw en hoge kwaliteit. aluminium handvat, antislip ontwerp. verstelbare Chuck hoofd, fix de bladen stevig. doorschijnende Mes Veiligheid Cap voorkomt vingers uit kwetsen. 5 stks vervanging rvs mes blades in een Plastic doos. multi-purpose gebruik, model markering mat snijden, etsen, carving, sculptuur, etc.
    specificatie: materiaal: aluminiumlegering
    voorzichtigheid: T zijn product bevat scherpe messen het letsel kan veroorzaken als begrepen door kinderen.
    pakket inhoud:
    1 * DIY Vleesmes S et (inclusief 6 blades )
    WERELDWIJD VERZENDING . (behalve sommige landen en APO/FPO) bestellingen worden na betaling verificatie. We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres MOET uw verzendadres. getoonde afbeeldingen zijn niet de werkelijke item en zijn voor uw referentie. SERVICE TRANSIT is verstrekt door de drager en uitsluit weekends en feestdagen. kan transittijden variëren, vooral tijdens de feestdagen. als u niet uw zending binnen 30 dagen betaling, gelieve ons. wij de zending en u zodra mogelijk met een antwoord. ons doel is klanttevredenheid! vanwege voorraad status en tijd verschillen, wij kiezen om uw punt van onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering. u 7 dagen om contact en 30 dagen om het terug de datum het werd ontvangen. als dit item in uw bezit meer dan 7 dagen, het is beschouwd gebruikt en ZULLEN WE NIET GEVEN U Een TERUGBETALING OF VERVANGING. er zijn GEEN UITZONDERINGEN! verzendkosten is beer door zowel verkoper en koper in half. alle geretourneerde artikelen MOETEN in de originele verpakking en MOET u ons de scheepvaart tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer. zullen wij UW VOLLEDIGE WINNENDE BOD BEDRAG, bij ontvangst van het item in originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NA ZOWEL Koper ALS Verkoper de transactie te annuleren van 24-uursmuseum.nl. OF, je kan kiezen om een vervanging. zullen We alle verzendkosten als het product () is (zijn) niet zoals geadverteerd. 12 maanden fabrieksgarantie voor defecte items (exclusief artikelen beschadigd en/of misbruikt na ontvangst). accessoires komen met een 3-month garantie. defecte items MOET WORDEN gemeld en geretourneerd binnen de garantieperiode (en in de originele verpakking, als mogelijk). u moet ons vertellen wat het defect is en geef ons uw ordernummer. WE NIET REPARATIE OF VERVANGEN ITEMS MET EEN VERLOPEN GARANTIE. u akkoord met alle bovenstaande genoemde beleid bij bestelling op 24-uursmuseum.nl! uw feedback is zeer belangrijk voor onze Business ontwikkeling, dus laat Feedback 5 Sterren als u tevreden met onze producten, dank u zeer. laat Negatieve Feedback zonder ons vragen helpen, neem gerust Contact met ons eerste probleem. Feedback is ons leven, voordat u een neutrale of negatieve feedback, alsjeblieft contact ons om een beter oplossing, we beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk, dank u vooraf voor uw geduld.

Tags: Goedkoop DIYWORK 6 Blades Ambachtelijke Kunstwerk Snijmes DIY Vleesmes Sculptuur Scalpel Mes Aluminiumlegering Stencil Beitelen, Hoge Kwaliteit DIYWORK 6 Blades Ambachtelijke Kunstwerk Snijmes DIY Vleesmes Sculptuur Scalpel Mes Aluminiumlegering Stencil Beitelen, Chinese handgereedschap sets Leveranciers.

• Zodboeva

Alles is OK... Dank u;)

• Original58rus

Wat ze echt niet weten-de goederen niet gewoon niet komen, en zijn verkoper niet sturen. Hoewel hij verzekerd integendeel-en is niet bang om zijn ligt in letters! Geeft een nep spoor, en de goederen te sturen niet schip. Dus, het postkantoor, zonder wachten op de goederen, type geeft de bestelling terug. De regeling is bekend, duidelijk kidalovo. De verkoper, helaas, niet contact uit te leggen de reden. Feiten zijn hardnekkige. De verkoper niet aanbevelen, onbetrouwbaar.