Hawk talon stijl Scooter Bromfiets CNC Aluminium Helm Haak Tas Haak Bagage Haak

Materiaaltype: Aluminum
Place of Origin: China
Condition: Brand New

• Welkom om QIMORE Officiële Winkel die is run door Zhejiang Youngfar Industries Ltd.
    Voor meer onderdelen, bezoek
    China Post Gewone Small Packet Plus Is ongeregistreerde mailing service. Het is alleen traceerbaar op lijn wanneer pakket beweegt in China, en
    Overzeese post niet bieden online tracking service. Het is de goedkoopste verzendmethode wegens geen inschrijfgeld, maar pakket is gemakkelijk
    Om verloren in transit. Als u een item dringend, gelieve niet selecteer deze verzending methode (u kunt selecteren China Post Geregistreerde Air
    Mail, 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending.).
    Cainiao Super Economie , Cainiao Versnelde Economie , Correos Economie Zijn alle ongeregistreerde mailing service. Het is traceerbaar op lijn van collectie naar de sorteren centrum op bestemming, maar is niet traceerbaar op lijn na het aankomt op lokale sorteren center. Als je niet geest hogere verzendkosten en liever volledige tracking verzending service, selecteer China Post Geregistreerde Luchtpost of 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending.
    Voor Koper uit Rusland Die selecteert 24-uursmuseum.nl Premium Verzending Als verzendmethode, koper moet invullen Paspoort Nummer En HERBERG (of TIN, Belasting Identiteit Geen.) Alvorens een bestelling. 24-uursmuseum.nl Premium Verzending Is Commerciële Express Verzending Service, en P Arcel is gewist van de Rusland Douane van de commerciële klaring kanaal in plaats van civiele klaring kanaal. Het is een must om importeur Paspoort Geen. en Belasting Geen. Voor inklaring . Pakket zal worden gehouden door Rusland Douane tot teruggezonden als koper niet invullen paspoort Geen. en Belasting Geen. bij het plaatsen van een online bestelling! Denk eraan dat het is koper verantwoordelijkheid om nodige informatie en/of documenten voor Inklaring.

Tags: Goedkoop Hawk talon stijl Scooter Bromfiets CNC Aluminium Helm Haak Tas Haak Bagage Haak, Hoge Kwaliteit Hawk talon stijl Scooter Bromfiets CNC Aluminium Helm Haak Tas Haak Bagage Haak, Chinese Sier covers& lijstwerk Leveranciers.