Aritkeltype: Covers & Ornamental Mouldings
Artikelbreedte: 9cm
Artikelhoogte: 4cm

• Specificaties:
    Het is hard plastic en een versterkte handbescherming toprotect uw motorfietsen.
    Inclusief Universele Montage Kit met Schild.
    Stuur klem stijl hand guard.
    Materiaal overschilderbaar.
    Zeer cool design aftermarket Hand Guards voor uw ATV, sneeuwscooter en motorfietsen meer.
    100% Brand New.
    Kleur: Zwart/Wit/Blauw/Geel/Groen/Oranje/Rood/Carbon
    Montage:
    Tot 7/8 "stuur.
    Pakket Omvat:
    1 paar handguard
    Over belasting:
    Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. Controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/ kopen.
    Aandacht
    1. vul uw volledige naam waaronder uw eerste naam, middelste naam en achternaam bij het maken van de betaling.
    2. vul uw juiste adres met inbegrip van uw Appartement Nr., straat, Stad, Postcode, Regio en land.
    Anders uw pakket zou waarschijnlijk worden geretourneerd!
    Over Verzending:
    Kunnen We verzending door EMS/DHL/24-uursmuseum.nl Standaard Verzending/24-uursmuseum.nl Premium Verzending/EPacket/China Post etc.... Zullen We volgens de eis van de koper te kiezen verschillende wijze van vervoer.

Tags: Goedkoop Black Racing ATV Quad 22mm Handguard 7/8 "Hand Protector Guards voor KLX KFX KTM SMR EXC XCF CRF CR XR WR, Hoge Kwaliteit Black Racing ATV Quad 22mm Handguard 7/8 "Hand Protector Guards voor KLX KFX KTM SMR EXC XCF CRF CR XR WR, Chinese Sier covers& lijstwerk Leveranciers.