Vorm Stijl: Ox Horn,Rond
Materiaal: Aluminiumfolie

• welkom om de shop
    speciale Opmerking:
    omdat de ballon is beschadigd in transit-neem foto 's naar ons,
    Contact klantenservice zal voor u oplossen. dan niet Slechte beoordeling, dank u
    vanwege sommige verre landen lang transport ons een bericht wij de tijd van ontvangst om veilige aankomst van uw pakket.
    aankoop Opmerkingen:
    1, fabrikanten van primaire bronnen, het bedrijf korte productiecyclus, de kwaliteit van goederen is gegarandeerd, zorgen levering en kwaliteit.
    2, de grootte van de handmatige meting, door verschillende meetinstrumenten en meetmethoden en andere factoren, er zal wat kleine fout.
    3, omdat het licht is verschillende, verschillende camerahoeken, zal verschillende monitoren veroorzaken een lichte kleur, persoonlijke voelen soort dan de foto look beter!
    rusland-Koper
    zeker uw volledige naam aankoop
    maat: 18 inch
    kleur : mengen
    materialen: aluminium
    als u eisen, laat een bericht om ons
    betaling Beschrijving als u niet tevreden met het product en service, gelieve ons vóór u feedback en GEDETAILLEERDE VERKOPERSBEOORDELINGEN. de foto tonen slechts enkele van de monsters, vanwege de licht, omgeving, camera, diverse invloed, Foto en de echte items een beetje verschil, Hoop u begrip, dank u zending 1. alle projecten zullen worden toegewezen aan u onmiddellijk . 2. let artikelen in het weekend en feestdagen worden verzonden de volgende werkdagen. 3. US, Uk Canada, australië 20-30 werkdagen. 4. De andere landen meer dan 30-40 werkdagen. 5. gelieve uw eisen, zoals kleuren, pakketten, waarde van verklaring etc, bij 24-uursmuseum.nl Handel Manager of e-mail wanneer maken betaling. 6. We niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen vanwege carrier verkeerd gebruik, douane vertraging, of andere omstandigheden buiten onze controle. 7. We sturen een bericht wanneer hadden we sturen dat items, en vertel me de goederen zijn veilig aangekomen in tijd. 8. In onze winkel gratis verzending betekent gratis verzending door China_Post_Air_Mail, als u wilt andere logistiek, je moet betalen een extra vergoeding. Feedback als u vragen gelieve ons via 24-uursmuseum.nl Handel Manager of e-mail. wij graag helpen. vanwege tijdzone verschil, berichten worden beantwoord binnen 10-24 uur. stuur ons bericht als er problemen alvorens feedback.

Tags: Goedkoop XXPWJ De hoogwaardig aluminium ballonnen groothandel verjaardagsfeestje, kinderspeelgoed, folie ballonnen groene bloem fee cirkel N 001, Hoge Kwaliteit XXPWJ De hoogwaardig aluminium ballonnen groothandel verjaardagsfeestje, kinderspeelgoed, folie ballonnen groene bloem fee cirkel N-001, Chinese Ballons & Accessoires Leveranciers.

• Astonisher117

Zoals beschreven.

• Yasirarfat55

Alle rechts, hetzelfde als de foto. Sterke geur.