Merknaam: QWWSS
Aantal Stuks: 100 stks
Occasion: Pensioen,Earth Day,Dankzegging,St Patrick Dag,41000,Chinees Nieuwjaar,Christmas,Children's Day,Valentijnsdag,Vaderdag,Easter,Gender Onthullen,Huwelijk,Doop & Doop,Terug naar school,Birthday Party,Afstuderen,Feest,Wedding & Engagement,New Year,Grand Event,Verjaardaag,Halloween,Mother's Day
is_aangepast: Ja
Modelnummer: Latex Balloons
Materiaal: Latex
Vorm Stijl: Cartoon Amnimal
Classificatie: Ballon

• 100 stks/partij No3 Kleine Ballon Gun Target Apple Latex Ballon Zwembad Zomer Water Ballonnen Speelgoed Verjaardag Feestartikelen
    U ook kunt op onderstaande link om de details voor hoe de winkelwagen.
    Betaling
    1. 24-uursmuseum.nl accepteren de volgende betaalmethoden: Visa, mastercard, QIWI, western union en t/t (bank tranfer) 2. koper beschermen: 24-uursmuseum.nl alleen los betaling aan ons nadat u bevestigen deliever van uw bestelling.
    Verzending 1. gratis verzending Stuur door China Post Air Mail, naar Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, verenigde Staten zal meestal 15 tot 30 dagen voor aankomst, de rest landen in de wereld zal meestal duurt ongeveer 20 tot 50 dagen aankomen. Als de mogelijkheid van vertragingen voorkomende buiten onze controle, sommige percelen kan worden uitgesteld, eventueel nemen meer dan 30 of 50 dagen aankomen. 2. als u de goederen dringend , Kies verzendmethode EMS, DHL of Fedex en betalen extra verzendkosten (5-10 dagen om je aankomt). Service 1. als er een probleem van producten, neem eerst contact met ons en we kunnen onderhandelen over het. We zullen proberen ons best te lossen het bevredigend. Als je echt don niet wilt, stuur ze terug naar ons binnen 7 dagen, en je moet de terugkeer verzendkosten. Na we de terugkeer goederen, we geef je een volledige terugbetaling. 2. u kunt contact met ons bu trademanger of verlaten van ons een bericht of e-mail ons, dit project zullen we antwoord u binnen 24 uur, En binnen 36 uur op weekend. onze werktijd: AM 8:00 ~ 22:00 uur (Beijing tijd) Feedback Je tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons. Laat positieve feedback en 5 sterren als je saticfied met out items en service.

Tags: Goedkoop 100 stks/partij No3 Kleine Ballon Gun Target Apple Latex Ballon Zwembad Zomer Water Ballonnen Speelgoed Verjaardag Feestartikelen, Hoge Kwaliteit 100 stks/partij No3 Kleine Ballon Gun Target Apple Latex Ballon Zwembad Zomer Water Ballonnen Speelgoed Verjaardag Feestartikelen, Chinese Ballons & Accessoires Leveranciers.