Merknaam: ZLJQ
is_aangepast: Ja
Vorm Stijl: Hart
Style: Heart , stars
Colour: Red, purple, silver, pink, blue, gold
Quantity: 100pcs
Remarks: Does not include balloons

• Als u wilt de ballon, kunt u op de foto te kiezen:
    Over het product:
    1. SIZE: Holle hart is ongeveer. 3.14x2.3 Inch, kleine hart is ongeveer. 1.5x1.2 centimeter.
    2. PAKKET: 1 set van zilver folie fringe gordijn, 50 stuks red hollow hart uitsparingen, en 50 stuks kleine rode hart uitsparingen.
    3. GROTE PARTIJ DECORATIES: De folie fringe en hart uitsparingen zijn ideaal voor bruiloft, verjaardag, baby shower, engagement, bruids douche, afstuderen of anniversary party decoraties.
    4. DIY KIT: De opknoping folie fringe en de hart uitsparingen hoeft gewoon gemonteerd, moeten binden de hart uitsparingen en fringe samen.
    5. MULTI-FUNCTIONAL: Ze pak voor opknoping op het plafond, muren en ook kan ze gebruiken als party ballonnen hangers. Of gebruik de hart confetti als party tafel confetti en hebben andere decoreren ideeën.
    U ook kunt op onderstaande link om de details voor hoe de winkelwagen.
    1. 24-uursmuseum.nl accepteren de volgende betaalmethoden:
    Visa, mastercard, QIWI, western union en t/t (bank tranfer)
    2. koper beschermen:
    24-uursmuseum.nl alleen los betaling aan ons nadat u bevestigen deliever van uw bestelling.

Tags: Goedkoop 100 P Folie Kwastje Gordijn Gold Hollow Hart Confetti Ballon Hanger Opknoping String voor Verjaardag Bruiloft Party Decor, Hoge Kwaliteit 100 P Folie Kwastje Gordijn Gold Hollow Hart Confetti Ballon Hanger Opknoping String voor Verjaardag Bruiloft Party Decor, Chinese Ballons & Accessoires Leveranciers.