Kleur: Black and Black, Black and Green, Black and Orange, Black and Red, Black and Yellow, Black and Blue
Max. vermogen: 2.1A
Type: Zonnepaneel
Flexibele Zonnepaneel: Nee
Modelnummer: 20000mAh Solar Power Bank
grootte: 135 x 72 x 15mm
Aantal batterijen: 2
Nominale capaciteit: 20000mAh
Merknaam: liitokala
Aantal Panelen: 1
is_aangepast: Ja
Opvouwbaar Zonnepaneel: Nee
Materiaal: Monocrystalline Silicon

• Zonne-energie Bank Dual USB Power Bank 20000 mAh Waterdichte PowerBank Bateria Externe Draagbare Zonnepaneel met LED Backlight opmerking: als de power bank bevat pure batterij, kan niet sturen zorgeloos logistiek. We sturen China Post of Turkse Post. zie duidelijk wanneer inkoop. hoop dat klanten begrijpen. dank u opmerking: Zonne-energie opladen functie, vanwege solar conversie snelheid, alleen decoratieve kenmerken, er geen werkelijke functie van opladen, opladen en opladen stroombron. We hopen dat kopers kan begrijpen dit moment de echte zonne-energie, de meer, duurder. specificaties * batterij Type: Lithium-polymeer Batterij * capaciteit: 20000 mAh (10000 mAh + 10000 mAh solar opladen) * zonnelader: Max.5V 200 mAh * Input: DC 5 V/1A * Output: DC 5 V/1A; 5V2. 1A * maat: 135x72x15mm/5.3x2.8x0.59 inches * gewicht: 203g/7.1 oz aandacht: Solar charger (5 V 200 mAh, 10000 mAh Capaciteit) is ontworpen voor emergency gebruik, niet de belangrijkste opladen middelen, het duurt ongeveer 40 H volledig opladen direct zonlicht, daarom aanbevolen lading de lader die ongeveer paar uur. Beschrijving twee poorten twee apparaten tegelijkertijd onderweg, 2.1A opladen biedt snel opladen snelheid u. hoge kwaliteit de beste eco-vriendelijke siliconen beschermt van regen, vuil en shock/druppels. het gebruikt een lithium-polymeer batterij met 10,000 mAh. uitgerust met meer lading bescherming systeem. meer dan 1000 + recharge lifecycle. brede compatibiliteit compatibel met meest-usb opgeladen apparaten, zoals voor Iphone, voor Ipad, voor Ipod, voor Samsung telefoons, andere Android Mobiele telefoons, GoPro camera 's, GPS en meer rekening de zonne-lader is voornamelijk voor gebruik in noodsituaties, niet de belangrijkste opladen middelen. het duurt ongeveer 40 uur volledig worden opgeladen onder direct zonlicht, dus dit is sterk aanbevolen voor opladen de lader, die ongeveer meerdere uren. opmerking: Omdat de zonnepanelen zijn te klein, de energie absorptie is zeer laag, daarom neem een lange tijd om de lader, maar u kunt de oplaadkabel voor mobiele apparaten opladen connector 1 tot drie lading te gebruiken de muur lading, totdat de full power, beter activering van de ingebouwde batterij capaciteit. 2 voor een lange tijd zonder de product, gelieve hebben een vergoeding voor drie maanden. 3, wanneer de licht is, koppel de lader connector, vermijden lang lading en de batterij beschadigen. 4 zoveel mogelijk houden de droge product weg van de hoge omgevingstemperatuur. verpakking paklijst: 1 x zonne-energie bank 1 x usb-kabel 1 X hanger met kompas 1. Verpakking 1. WERELDWIJD. (Behalve sommige landen en APO/FPO) 2. bestellingen worden na betaling verificatie. 3. We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN MET uw verzendadres. 4. De getoonde zijn niet de werkelijke item en zijn alleen voor uw referentie. 5. TRANSFER TIJD SERVICE is verstrekt door de drager en uitsluit weekends en feestdagen. kan transittijden variëren, vooral tijdens de feestdagen. 6. Als u niet uw zending binnen de geschatte dagen uit de betaling, gelieve ons. wij volgen de verzending en krijgen backto u mogelijk met een antwoord. ons doel is klanttevredenheid! 7. vanwege verschillen in status en voorraad van de tijd, wij kiezen om uw punt van onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering. 1. Beperkte garantie op defecte items (exclusief artikelen beschadigd en/of slecht bij ontvangst). accessoires komen met een garantie. 2. Defecte items MOET worden gemeld en geretourneerd binnen de garantieperiode (en in de originele verpakking als mogelijk). u moet ons vertellen wat het defect is en geef ons uw ordernummer. WE NIET REPARATIE OF VERVANGEN ITEMS MET EEN VERLOPEN GARANTIE. u akkoord met alle bovenstaande-beleid artikelen vermeld na bestelling op 24-uursmuseum.nl! 1. Alle artikelen worden teruggestuurd in de originele verpakking en MOET u ons met verzending tracking-nummer, specifieke reden voor terugkeer, en uw bestelling. 2. ZULLEN WIJ UW VOLLEDIGE WAARDE VAN DE WINNAAR, bij ontvangst van het item in originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NA Koper en Verkoper annuleren de 24-uursmuseum.nl transactie. OF, je kan kiezen om een substituut. 3. We zal alle verzendkosten als het product () is (zijn) niet als geadverteerd.

Tags: Goedkoop Waterdichte Zonne energie Bank Real 20000 mAh Dual USB Externe Polymeer Batterij Oplader Outdoor Licht Lamp Powerbank Ferisi, Hoge Kwaliteit Waterdichte Zonne-energie Bank Real 20000 mAh Dual USB Externe Polymeer Batterij Oplader Outdoor Licht Lamp Powerbank Ferisi, Chinese Zonnecellen Leveranciers.

• Stfrancuz

Een perfecte power bank Alleen solar panel wekt niet

• Natashasholomii

Trochi dovgo yshov, poki maar alles is geweldig, maar de legend ik weet niet chi dan minus, chi plus. Kompas op de karabijnhaak voor schoonheid, niet verlegen. Op de hut van de water zonder breken, vechten.