Kleur: 2008-2017 370Z, No packing box
kernen: Dual Core
Taal besturingssysteem: Thai,Grieks,Arabisch,Azeri,Spaans,Haïtiaans Creools,Italiaans,Japanse,Iers,Chinees (Traditioneel),Roemeens,Bulgaars,Albanees,Vietnamees,Chinees (Vereenvoudigd),Zweeds,Koreaanse,Oekraïns,Indonesisch,Kroatisch,Frans,Deens,Duits,Noors,Fins,Hebreeuws,Turks,Filipijns,Armeens,Russisch,Portugees,Galicisch,Pools,Tsjechisch,Nederlands,Engels,Persisch
Digitaal mediaformaat: JPEG,WMA,MP3,Mp4
Speciale eigenschappen: FM-zender,Radiotuner,Ingebouwde GPS,MP3 Players,Mobiele telefoon,Bluetooth,Touchscreen,Charger
ROM: 32G
Speciale functie: Gebouwd- in speaker/microfoon,wifi functie,Ondersteuning Stuurbediening,Ondersteuning can-bus
RAM: 2g
Uitvermogen: 35A-40A
nissan model: 370z
Artikelgewicht: 4kg
Modelnaam: T4
Artikelgrootte: 26*14*6
370z- jaar: 2012,2013,2010,2009,2015,2014,2011
Voltage: 12v
Resolutie: 768*1024
Din: Een Din
Voor voertuig merken/model: Nissan
Extern geheugen max.: 64G
Interface: Original plug
Merknaam: DELINCHUA
Displayformaat: 12"
OSD Language: Russian

• om russische gasten, als Rusland heeft strenge eisen voor express entry, dus DHL, UPS, FedexIE, ons bedrijf zal beslissen niet om de Russische regio. wanneer u bestelling, selecteer EMS , als u gekozen de express bedrijf dat niet worden ondersteund boven, om niet beïnvloeden de aankomst tijd, zullen we standaard de EMS , spijtig over ongemak veroorzaakt! over de Inkoop opties onze producten zijn alle verkocht door inclusief verzending prijs 1. Voor auto model optie. (een set inclusief verpakking) 2. Voor gezien de fabriek verpakking is grote produceren hoge vracht veroorzaakt het fenomeen van afval, zoals klant heeft Geen speciale verzoek voor verpakking, selecteer " geen verpakking " optie, voor deze, we kan seek de overeenkomstige korting voor de klant. & #65288; contact ons en betalen de bestelling na klantenservice om de prijs) * de " Geen verpakking " we zullen gebruik air box verpakking de product een s veel mogelijk zal niet gebroken in transit. 3. voor speciale verzoek, contact klantenservice voordat inkoop. de uiteindelijke interpretatie rechten behoren de DLC 1. Kan het worden verzonden naar mijn land? als uw land kan worden geselecteerd op 24-uursmuseum.nl, dan kan. Anders neem contact met ons te controleren. 2. Hoe lang duurt het te komen op me? algemeen wij regelen de verzending in 1-5 werkdagen zodra de betaling is bevestigd. DHL, UPS, TNT, FEDEX (4-7days) u kunt de nauwkeurige levertijd terwijl u kiezen de verzending manier. 3. moet Ik betalen douanerechten? We betaalt geen van vergoeding de Belasting. de prijs op 24-uursmuseum.nl omvat niet douane belasting en vergoeding als het gebeurt, koper moet betalen door zichzelf, als u niet akkoord, dan niet kopen om problemen te voorkomen. de douanerechten betalen door importerende landen. hoewel we niet kunnen controle dit, helpen wij u verklaren een lagere waarde op douane. normaal, betalen douanerechten of betaalt enkel paar. als u speciale eisen voor aangegeven waarde, gelieve ons uitleggen wanneer u bestellingen plaatsen. wij proberen de beste om onze koper helpen minimaliseren de risico van betalen Belastingen. eenmaal belasting gebeurd, betalen de belasting. Anders de douane zal vernietigen product, en je zal niets. wij niet verantwoordelijk voor. 4. Zal Ik meer betalen wanneer Ik mijn product? betaalt u geen meer wanneer u uw gekochte items behalve de volgende voorwaarden. -als u uw verzendadres na sturen we uw items, gelieve ons betalen de kosten ongeveer $30 veroorzaakt door veranderende verzendadres. de garantie is EEN VOLLEDIGE JAAR. DLC leveren professionele technische ondersteuning. alle artikelen zijn goed verpakt, nieuw, nooit gebruikt, niet gerenoveerd. en Elk item is goed getest voordat verscheept. e-mail ons als u technische probleem tijdens installatie en gebruik. meestal, de probleem is alleen het misbruik en misverstanden hoe gebruik. DLC raden gebruikers installeren deze item via professionele installateur. alle verkoop definitief tenzij de item wordt defect binnen 7 dagen sinds de item. als dat het geval, het item zal worden vervangen of geld terugbetaald op goeddunken van de verkoper. en koper moet photoes of video en andere bewijs om verkoper als het item wordt defect. wij bieden 15 Dagen Garantie. als je niet het of niet gelukkig over het voor elke reden, stuur het terug naar ons in zijn originele verpakking (ongebruikte staat) zonder krassen of schade, en we zullen uw geld bij ontvangst van de geretourneerde item. let, terugbetaling op dit item is onderwerp een 10% re-stocking fee, en koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten. begrijpen dat verzending en administratiekosten in deze veiling niet terugbetaald. het niet bespreekbaar. voor alle retourneren koper moet betalen voor de retourzending, terwijl wij betalen voor verzenden u een vervangen item. alle winst moet hebben DLC toestemming. let wij geen rendement die niet zijn geautoriseerde door ons. gelieve ons voordat u het item. We afhankelijk van tevredenheid van onze succeed. Daarom uw feedback is zeer belangrijk voor ons. als u tevreden met de item en onze service, laat ons positieve feedback, en we hetzelfde doen voor u. We onze gewaardeerde klanten en begrijpen de zorgen en frustraties u zou hebben. als u problemen ondervindt tijdens de verzending of problemen met het item, geef ons de kans om de problemen en wij eerlijk proberen onze beste om alle problemen voor u zodra we kan. gelieve ons alvorens een negatieve feedback, zullen we een oplossing om uw eis en verbeteren de tevredenheid.

Tags: Goedkoop Verticale scherm 10.4 inches Android systeem 6.0 spiegel link canbus navigatie speler GPS video Voor Nissan 2008 2017 370Z, Hoge Kwaliteit Verticale scherm 10.4 inches Android systeem 6.0 spiegel link canbus navigatie speler GPS video Voor Nissan 2008-2017 370Z, Chinese Auto Multimedia Speler Leveranciers.